Swing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Swing, ip sallayarak platformlar arasında gezdiğiniz bir Ketchapp oyunu.

Swing, Ketchapp’ın Android platformuna ücretsiz olarak çıkardığı minimal görsellere sahip beceri oyunu ve kafa yormadan zaman geçirmek adına oynayabileceğiniz süper zevkli bir oyun.

Göze hoş gelen son derece sade elle çizilmiş hissiyatı veren görsellerle bizleri karşılayan oyunda uzun direkler arasında atlamaya çalışıyoruz. Yüksekliği ve mesafesi değişen platformlar arasında geçiş yapmak için ipimizi sallıyoruz. Oyunun zorluğu bu noktada ortaya çıkıyor. İpimizi ne kadar uzağa fırlatttığımız son derece mühim. Fırlatma mesafesini iyi ayarlayamazsak kendimizi suyun dibinde buluyoruz.

Oyunda ilerlemek oldukça basit gibi görünüyor. İp yeterli uzunluğa geldiğinde sonraki platforma atlamak için ekrana dokunmanız kafi oluyor ancak dediğim gibi iki platform arasında mesafeyi kusursuzca ölçmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Swing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Swing, Ketchapp'ın minimal görsellere sahip yeni beceri oyunu.

Swing, Ketchapp’ın ücretsiz olarak sunduğu yeni oyunu ve ufak boyutlu olmasına karşın boş zamanlarda, birilerini beklerken veyahut toplu taşıma aracında giderken tek elle rahatlıkla oynanabilecek eğlenceli bir oyun.

Minimal görsellerle bizleri karşılayan oyunda adından da tahmin edeceğiniz üzere sallanarak ilerliyoruz. Çizgi filmden fırlamış farklı kostümlerde karşımıza çıkan karakterlerle platformdan platforma atlıyoruz. İnişli çıkışlı ve aralıklı yapılmış platformlara atlamak için ipimizi kullanıyoruz.

Sonraki platforma atlamak için ipimizin yeterince uzun olduğundan emin olduktan sonra ekranın herhangi bir noktasına dokunmamız yeterli oluyor. Lakin ipin uzunluğunu çok iyi ayarlamamız gerekiyor. Platformlar arasında yeterince iyi hesap edemezsek suya düşüp sil baştan başlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brutal Swing

    Brutal Swing, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • Swing Copters 2

    Swing Copters 2, Flappy Bird'ü uygulama mağazasından kaldıran geliştirici yoluna Swing Copters 2 ile devam etmeye çalışıyor.
  • Swing Shot

    Android Swing Shot, özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif seçenekler sunmayı başarıyor. Onlara ormanın efendisi olduğunuzu ispat edin.
  • Whip Swing

    Whip Swing, yerlerin tamamen dikenlerle kaplı olduğu bir evrende belirli noktalara atış yapacağınız kırbaç yardımıyla sallanarak rekora koştuğunuz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Swift Swing

    Swift Swing, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz yerli yapım refleks oyunu.
  • Swing Copters

    Swing Copters, 2014'ün başlarında uygulama mağazalarında yerini aldıktan hemen sonra büyük bir patlama ile bir anda popüler olmayı başaran Flappy Bird'ün yapımcısı tarafından hazırlanan yeni beceri oyunudur.
  • Swing Farter

    Swing Farter'da gaz çıakrtarak ilerleyen bir karakteri kontrol ediyor ve engeller arasından geçerek en uzağa gitmeye çalışıyoruz.
  • Swing..!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu