Swipe Manager: Soccer

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Swipe Manager: Soccer, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen kapsamlı bir futbol menajerlik oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlardan oynayabileceğiniz Swipe Manager: Soccer mobil oyunu futbol endüstrisinde yaşanan tüm gelişmelerin yönetebildiği komple bir menajerlik oyunudur.

Swipe Manager: Soccer mobil oyunu ilginç bir fikrin üstüne kurulu. Oyunda futbol dünyasında yaşanan tüm entrikalar ele alınmaya çalışılmış. Ayrıca oyunun hikayesi sizin seçimlerinize göre şekilleniyor. Karar alma süreçlerine katılabileceğiniz Swipe Manager: Soccer oyununda ekrana gelen kartları sağa ya da sola çevirerek karar alabiliyorsunuz.

Maç esnasında da direktif verebileceğiniz Swipe Manager: Soccer mobil oyunun “şut çek” tarzı komutları anlık olarak verebilirsiniz. Oyun boyunca kulüp çalışanlarının da yönetimini doğru yapmanız gerekiyor. Zira açgözlü menajerler, kurnaz basın mensupları ve holigan taraftar gruplarıyla başınız dertte olacak. İster kümede kalma savaşı verin ister Avrupa kupalarında üst sıraları zorlayın, Swipe Manager: Soccer mobil oyununda futbol menajerliğinin her dinamiğini hissedeceksiniz. Keyifle oynayacağınız Swipe Manager: Soccer mobil oyununu Google Play Store’dan 7.69 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Swipe Manager: Soccer

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
152 MB DOSYA BOYUTU

Swipe Manager: Soccer, iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen çok kapsamlı bir futbol menajerlik oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Swipe Manager: Soccer mobil oyunu, futbol dünyasının tüm dinamiklerini hissedebileceğiniz detaylı bir futbol menajer oyunudur.

Swipe Manager: Soccer mobil oyununda kurnaz basın mensuplarının sorularıyla, açgözlü menajerlerle ve holigan taraftar gruplarıyla başa çıkmalısınız. Tüm kulüp yetkilileri ve oyuncuları dengeli bir şekilde yönetmeniz gereken Swipe Manager: Soccer mobil oyununda sizin verdiğiniz kararlarla oyunun hikayesi şekillenecek.

Oyunda maç esnasında da anlık kararlar verebilirsiniz. Örneğin maç devam ederken oyuncularınıza şut çek komutu verebilirsiniz. İster kümede kalma mücadelesi verin isterseniz de kupa şampiyonluğuna oynayın, öncelikli hedefiniz takımı üst sıralarda tutmak olmalı. Swipe Manager: Soccer mobil oyununun hikayesi 16 futbol sezonundan oluşuyor. Oyunda kararları ise ekrana gelen kartları sağa ya da sola kaydırarak veriyorsunuz. Son derece sıra dışı ve aynı zamanda çok kapsamlı bir futbol menajer oyunu olan Swipe Manager: Soccer mobil oyununu AppStore’dan 6.99 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Manager 2022 APK

    Soccer Manager 2022 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Soccer Manager 2024 APK

    Tam anlamıyla bir futbol menajerlik oyunu olan Soccer Manager 2024 APK'da, yönettiğiniz takımın tüm yükünü sırtlamanız gerekiyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Soccer Manager 2015

    Soccer Manager 2015 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2016

    Soccer Manager 2016 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2017

    Soccer Manager 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager Worlds

    Soccer Manager Worlds mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Soccer Manager 2021

    Soccer Manager 2021 Android İndir: Soccer Manager 2021, mobilde en çok indirilip oynanan Türkçe ve ücretsiz futbol menajerlik oyunu