Switch Port Mapper

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
167 TOPLAM İNDİRME
7.82 MB DOSYA BOYUTU

Birçok bilgisayarı birbirine bağlayan bir iş veya ev ortamına sahipseniz bu bağlantıların sağlığını denetlemekiçin bu yazılımı kullanabilirsiniz.

Birbirilerine bağlı olan bilgisayarlarla çalışıyorsanız ve bu lokal bağlantının düzgün çalışmadığını düşünmeye başladıysanız bu konuda emin olabilmek için Switch Port Mapper isimli bu uygulamayı kullanıp kesin verilere ulaşmanız mümkün. Hafifsiklet bir uygulama olan Switch Port Mapper oldukça az yer kaplayan ve olabildiğince sade bir arayüz eşliğinde bağlı olan cihazlar hakkında detaylı veriler sunuyor.

Port bağlantılarının hızını ve sayaçlarını sizlere detaylarıyla aktaran bu uygulama bağlı olan tüm araçların MAC ve IP adreslerini bile tanımlıyor. Tablo halinde beliren arayüzde hangi portların bağlı olduğunu gösteren Switch Port Mapper ile kablo takılı olsa bile bağlantı kurulamayan bilgisayarları tespit etmeniz mümkün olacak.

Ofis ortamları, internet kafeler, fotokopi dükkanları ve benzeri bağlantılı araçlar sistemini kullanan herkes için Switch Port Mapper isimli bu ücretsiz uygulama göz atmaya değecek hayat kurtaran fonksiyonlar sunuyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Global Mapper

    Global Mapper, coğrafi verilerinizi yöneterek analizler yapıp üzerlerinde değerlendirmeler yapabileceğiniz başarılı ve etkileyici bir program.
  • PFConfig

    Port yönlendirme ve port açma uygulaması PTConfig, modem üzerinde yapabileceğiniz birçok farklı uygulamayı bünyesinde barındırıyor.
  • Port Locker

    Port Locker, veri kaybını önleyen yazılımdır. Herhangi bir harici aygıttan veri kaybını önlemeye yardımcı olur ve bir sistemden diğerine veri transferi yapılmasını engeller.
  • Serial Port Monitor

    Bilgisayarınızın seri bağlantı noktasını (serial port) yönetmek ve kayıt altına almak için kullanabileceğiniz ücretsiz program.
  • USB Config

    USB Config USB port kullanımını kontrol edebileceğiniz kolay kullanımlı bir araçtır.
  • USB Port Locked

    Bilgisayarınızın USB bağlantı noktasından herhangi bir flaş disk takılmasını engellemek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Switch Off 2.3 Türkçe Yama

    Switch Off 2.3' ün Türkçe Yamasıdır.
  • Nexeye Switch Snarf

    Switch ile kurulan yerel agdaki bir bilgisayarin Internet aktivitelerini izlemeye yardimci olur.