Sword of Chaos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
432 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Sword of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Sword of Chaos renkli görünümüyle dikkat çeken mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon RPG türünde bir rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Sword of Chaos'dafantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Anime tadında bir görünüme sahip olan oyunda kahramanımızı seçerek fantastik maceramıza başlıyoruz ve düşmanlarımızla yüzleşerek en güçlü savaşçı olmaya çalışıyoruz.

Sword of Chaos klasik hack and slash dinamiklerini kullanan bir mobil oyun. Oyun boyunca kahramanımızı izometrik kamera açısını kullanarak yönetiyoruz ve zindanları ziyaret ederek düşmanlarımızla savaşıyoruz. Kuvvetli bölüm sonu canavarlarını yendiğimizde ise büyülü silahlar ve ekipmanlar kazanabiliyoruz.

Sword of Chaos oldukça kolay bir şekilde oynanabiliyor. Yeteneklerinizi kullanmanıza yardımcı olan tuşlar ekranın sağ tarafında listeleniyor. Tuşlara dokunduğunuzda büyülü güçlerinizden faydalanabiliyorsunuz. Ekranın solunda baş parmağınızı kullanarak kahramanınızı yönlendirebilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Sword of Chaos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
96.3 MB DOSYA BOYUTU

Sword of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Sword of Chaos anime tarzında bir görsel tarza sahip olan hack and slash dinamiklerine sahip bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunu olan Sword of Chaos'da fantastik bir dünyada geçen bir hikayeye konuk oluyoruz. Oyunda başlarken farklı kahraman sınıflarından birini seçiyoruz ve bu seçimimiz oyun stilimizi belirliyor. Seçtiğimiz kahraman kendine has yetenekleriyle özel bir oynanış yapısı sunmakta. Oyun boyunca aldığımız görevleri tamamlamak için zindanları ziyaret ederken sıradan düşmanların yanısıra kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla da savaşıyoruz. Bu savaşları kazanırsak büyülü silahlar gibi ödüllere sahip olabiliyoruz.

Sword of Chaos'da klasik görevleri yaparak seviye atlayabileceğiniz gibi büyük çaplı PvP savaşlarında diğer oyunculara karşı savaşabilir ve kahramanınızın gücünü sınayabilirsiniz.

Sword of Chaos yüksek kalitede grafikleri ve görsel efektleri kolay kontrollerle birleştiriyor. Oyunda kahramanınızı sanal çubuk aracılığıyla yönlendirirken ekranın sonundaki aksiyon tuşlarıyla büyülü yeteneklerinizi kullanıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Chaos

    Heroes of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • Sword of Shadows

    Sword of Shadows, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunudur.
  • Demon Sword: Idle RPG

    Demon Sword: Idle RPG, iblisler ve insanların beraber yaşadığı dünyada geçen bir mobil RPG oyunudur.
  • Order & Chaos 2

    Order & Chaos 2 yüksek kaliteli bir mobil RPG oyunudur
  • Chaos Legends

    Chaos Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • CHAOS RINGS

    CHAOS RINGS, farklı karakterler seçerek diğer karakterler ile arenada ölümüne dövüşeceğiniz heyecanlı bir Android RPG oyunu.
  • Aralon: Sword and Shadow

    Aralon: Sword and Shadow Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG'dir