Symmetria: Path to Perfection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Symmetria: Path to Perfection, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Symmetria: Path to Perfection, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hızlı ve tempolu bir oyun olan Symmetria'da size verilen şekillerin simetrik görüntülerini oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Simetrik bilginizi sınayan bir oyun olan Symmetria: Path to Perfection, verilen şekillerin simetriklerini oluşturmanız gereken bir oyundur. Oynaması oldukça kolay olan oyunda hızlı olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. İlk başlarda oldukça kolay olan Symmetria'da ilerledikçe bölümler zorlaşıyor ve simetrik görüntüleri oluşturmak için durup düşünmek gerekiyor. Tam bir göz testi olan Symmetria'da çok eğleniyor ve "bunu nasıl görmedim" diyorsunuz. Aldatıcı şekillere karşı mücadele veriyor ve bölümlerde ilerlemeye çalışıyorsunuz. Her canınız sıkıldığında açıp oynayabileceğiniz Symmetria'yı sakın kaçırmayın. Yüksek çözünürlüklü grafikleri, hoş animasyonlarıyla Symmetria zevkli bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Symmetria oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Symmetria: Path to Perfection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
63.9 MB DOSYA BOYUTU

Symmetria: Path to Perfection, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Symmetria: Path to Perfection, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Oyunda karşınıza gelen şekillerin simetrik görüntülerini oluşturmanız gerekiyor.

Simetrik bilginizi test eden bir oyun olan Symmetria, hızlı ve tempolu şekilde oynanıyor. Oyunda hız çok önemli. Bu yüzden en hızlı şekilde şekillerin simetriklerini bulmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Birbirinden zorlu 75 farklı bölüme sahip olan oyunda ilerledikçe işler karmaşıklaşıyor ve şekillerin simetriklerini bulmak imkansız hal alıyor. Farklı modların yer aldığı oyunda dilerseniz kendinize karşı, dilerseniz de arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz. Hoş animasyonların ve geçişlerin yer aldığı oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Dikkat ve göz testi yerine de geçebilecek bir oyun olan Symmetria'yı mutlaka denemelisiniz. Kolay kontrolleri, sonsuz oyun modu gibi özelliklere sahip olan Symmetria oldukça zevkli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Symmetria oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Path To Luma

    The Path To Luma'da yeni enerji kaynakları bulmak için yabancı gezegenlere seyahat ediyoruz.
  • Path to God

    Path to God, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.
  • Demi Lovato: Path to Fame

    Demi Lovato: Path to Fame, Amerikalı şarkıcı, model, şarkı sözü yazarı Demi Lovato'nun resmi mobil oyunu.
  • Path Painter

    Path Painter oyununda yolları boyayarak ilerliyoruz.
  • Path of Light

    Path of Light, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Alien Path

    Alien Path, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Draw the Path

    Draw the Path, Android cihazlarınızda oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Path of Traffic

    Köprüler kurun ve ulaşım sorununu çözün!