Sync.ME

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
851 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Sync.ME uygulaması, Android cihazlarınızdaki kişilerin kolaylıkla senkronize edilmesini ve güncellenmesini sağlıyor.

Sync.ME uygulaması, Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz, telefonunuzda bulunan kontakların bilgilerinin her zaman güncel olarak kalmasını sağlayan uygulamalardan bir tanesi. Sahip olduğu anlık senkronizasyon yeteneği sayesinde kişilerinizin her zaman için sorunsuzca güncellenmesine yardımcı oluyor.

Uygulama, Facebook hesabınız bağlandıktan sonra onların paylaşımlarını ve fotoğraflarını senkronize etmeye başlıyor ve böylece kişiler listesinde yer alan fotoğraflar da profil fotoğrafları ile güncelleniyor. Siz o kişilerle bir çağrı gerçekleştirdiğinizde telefonuzun ekranında direkt olarak o kişilerin fotoğraflarını görebiliyorsunuz.

Ayrıca, arkadaşlarınızın doğum günlerini de size bildiren program, bildirimler sayesinde hiç bir tanıdığınızın doğum gününü kaçırmanıza imkan tanımıyor. Profil resimlerinin yanında, telefon numaraları, adres, şirket bilgileri ve e-posta adresleri gibi diğer bilgileri de güncellemesi sayesinde Sync.ME bir iletişim senkronizasyon programı haline geliyor.

Sık sık kişilerini güncellemeyi unutanlar ya da bu işle uğraşmak istemeyenlerin kesinlikle tercih etmesini öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Sync.ME

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
201 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızdaki rehberimizi kolayca güncelleyebilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Sync.ME uygulaması, iPhone ve iPad'lerinizde kullanarak kişi listelerinizin her zaman için güncel kalmasını sağlayan uygulamalardan bir tanesi. Facebook, LinkedIn ve Google+ hesaplarınızda yer alan kullanıcıları tarayan ve bunları rehberinizle eşleştiren uygulama, böylece her zaman için en son profil fotoğraflarının rehberde yer almasını sağlıyor ve senkronizasyon gerçekleştiriyor.

Ayrıca, iş bilgisi, adres, e-posta adresi, telefon bilgisi gibi diğer bilgileri de senkronize eden uygulama, böylece hiç zorlanmadan her zaman arkadaşlarınızın en son iletişim bilgilerine ulaşmanızı sağlıyor. Doğum günlerini hatırlatma özelliği sayesinde bildirimler alabiliyor ve böylece dostlarınızın doğum günlerini de her zaman hatırlayabiliyorsunuz.

Arkadaşlarınız ya da iş için tanıdıklarınızı farklı şekillerde görüntüleyebilmesi sayesinde hiç bir detayı kaçırmanız mümkün değil. Çok kolay bir kullanıma sahip olan uygulama, aynı zamanda ücretsiz olarak sunuluyor ancak senkronizasyon işlemi için internet bağlantısına sahip olmanız gerektiğini de unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.