Sysinternals Suite

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,400 TOPLAM İNDİRME
13.24 MB DOSYA BOYUTU

Windows işletim sistem uygulamalarında ortaya çıkan hataları gidermek ve daha rahat bir kontrol sağlamak için hazırlanmış olan Sysinternals araçlarını bir araya getiren bir paket program.

Yıllardır Windows kullanıcılarının iyi bildiği araçlardan olan Autoruns, Process Explorer, Process Monitor gibi onlarca aracı bir araya getiren Sysinternals Suite, her kullanıcının edinmesi gerekenlerden. İçerisinde problem çözücü ve yardımcı araçlar olan paketle sorunsuz bir Windows işletim sistemine sahip olabilirsiniz. Program disklerde, kayıt girdilerinde, uygulama çalışmalarında, bilgisayar açılışında ortaya çıkabilecek pek çok hatayla mücadele eder.

Sysinternals Suite İçerisinde Yer Alan Araçlar:

AccessChk, AccessEnum, AdExplorer, AdRestore, Autologon, Autoruns, BgInfo, CacheSet, ClockRes, Contig, Coreinfo, Ctrl2Cap, DebugView, Desktops, Disk2vhd, DiskExt, DiskMon, DiskView, Disk Usage (DU), EFSDump, Handle, Hex2dec, Junction, LDMDump, ListDLLs, LiveKd, LoadOrder, LogonSessions, MoveFile, NTFSInfo, PageDefrag, PendMoves, PipeList, PortMon, ProcDump, Process Explorer, Process Monitor, ProcFeatures, PsExec, PsFile, PsGetSid, PsInfo, PsKill, PsList, PsLoggedOn, PsLogList, PsPasswd, PsService, PsShutdown, PsSuspend, RAMMap, RegDelNull, RegJump, RootkitRevealer, SDelete, ShareEnum, ShellRunas, SigCheck, Streams, Strings, Sync, TCPView, VMMap, VolumeID, WhoIs, WinObj, ZoomIt

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MoreMotion Advanced Suite 1.5

    MoreMotion Advanced Suite, yazılım profesyonellerine benzersiz özelliklerle donatılmış "bileşen tabanlı" (component based) bir geliştirme ortamı sunar.
  • MoreMotion Advanced Suite 3.3

    MoreMotion Advanced Suite XML bazlı, dinamik web uygulamaları geliştirmek için sunulan komple bir çözümdür
  • Replay Capture Suite

    Replay Capture Suite ile video ve ses kaydedebilir ve düzenleyebilirsiniz
  • WinZip System Utilities Suite

    Arşivleme yazılımıyla yakından tanıdığımız WinZip, sistem optimizasyonu sağlayan yeni yazılımı System Utilities Suite ile daha hızlı bir bilgisayar vaad ediyor.
  • FVD Suite

    FVD Suite kullanarak yüzlerce video ve müzik sitesinde yer alan klip ve parçaları kolayca indirebilirsiniz.
  • Hackman Suite

    Hackman bir HEX editörüdür.
  • Movavi Video Suite 2022

    İşlevsel özelliklere sahip olan Movavi Video Suite 2022, resmi web sitesi üzerinden dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Adobe Dreamweaver Creative Suite (CS) 6

    Adobe Dreamweaver CS6, internet sitesi tasarlamak için gelişmiş programlama ve kodlama seçenekleri sunan, aynı zamanda hızlı ve verimli bir çalışma ortamıyla mobil ve internet uygulamaları hazırlayabileceğiniz güçlü bir yazılım.