System Information

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,299 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

SIW bilgisayarınıza ince ayarlar yapmak için yararlanabileceğiniz bir sistem bilgisi detaylandırma programı.

System Info for Windows (SIW) ile bilgisayarınızı meydana getiren parçaları detaylarıyla izleyebileceğiniz gibi, işletim sisteminizin güncellemeleri dahil sisteminize kurmuş olduğunuz tüm yazılımların da detaylarını görmeniz mümkün. Yazılımla, dilerseniz bu güncellemeleri kaldırabilir ya da yazılımlarınızın Uninstall yollarını düzenlyebilirsiniz.

Programın en güzel tarafı ise tüm bu işlemleri sisteminize kurulmadan yapabiliyor olması. Yani yazılım kurulumsuz çalışıyor ve kendisini başarılı bir şekilde güncelleyebiliyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auslogics System Information

    Auslogics System Information ile işlemci, bellek kullanımı, sabit disk durumu, ekran kartı özellikleri gibi birçok bilgiye ulaşabilisiniz.
  • System Information Viewer

    System Information Viewer adlı ücretsiz uygulama ile bilgisayarınızda bulunan tüm donanım bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
  • MiTeC System Information X

    MiTeC System Information X, bilgisayarınız üzerindeki donanımlarla ilgili bilgi edinebileceğiniz ücretsiz bir sistem bilgisi görüntüleme programıdır.
  • ASTRA32 - Advanced System Information Tool

    Bilgisayarınızın konfigürasyonuyla ilgili detaylı analizler yapan ASTRA32, sistemin donanımsal özellikleriyle ilgili analizleri raporlamalarla size sunar.
  • System Information Retriever

    Bilgisayarınızın sistem bilgisi ile donanımlarına ait tüm bilgileri tek bir ekranda görmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • System Timer

    System Timer sisteminizi otomatik olarak kapatmak, yeniden başlatmak veya bekleme moduna almak için zamanlayabileceğiniz bir yazılımdır.
  • System Nucleus

    Windows işletim sisteminin ulaşılması zor onlarca aracını pratik ve kullanışlı bir arayüzde bir araya getiren System Nucleus yönetim, optimizasyon, raporlama, onarım, yedekleme işlemleri için kullanılabilen ücretsiz bir program.
  • Active System Locker

    başkalarının bilgisayarını kullanmasını engelleyin