System Mechanic Professional

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
63,969 TOPLAM İNDİRME
0.44 MB DOSYA BOYUTU

System Mechanic Professional ile bilgisayarınızı her zaman ilk günkü gibi temiz ve yüksek performansta kullanmanız için gerekli araçlara ve bakıma sahip olacaksınız.

Eski bilgisayarınızı yeni gibi kullanmanıza, yeni bilgisayarınızı da problemsiz ve hızlı çalıştırmanıza yardımcı olan profesyonel sistem araçları paketi System Mechanic bilgisayarınızda kullanım sonucu oluşan problemlerleri, yavaşlamaları ve hataları giderip size temiz bir sistem sunuyor.

Sürücülerinizi tamir edebileceğiniz, kayıt girdilerinizde oluşan hataları giderebileceğiniz, bilgisayarınızın stabilizasyonunu sağlayabileceğiniz, internet bağlantılarınızı hızlandırabileceğiniz komple bir araç kiti olan System Mechanic basit işleyişi ve sade arayüzü ile her türden kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor.

Bilgisayarınızdaki güvenlik uygulamalarına ek olarak yardımcı bir program görevide bulunan program sisteminizde tam koruma sağlamanıza yardımcı oluyor. Çöp dosya temizliği, sabit sürücü birleştirmesi, registry temizliği ve birleştirmesi ile yavaşlayan bilgisayarınızı hızlı günlerine döndürmenizi sağlayan System Mechanic içerisinde bulunan 6 profesyonel ürün ve 70'den fazla araç ile kişisel bilgisayarınızın bakımını tam olarak kendi üstleniyor.

Otomatik olarak çalışabilen System Mechanic bilgisayarınızdaki ayarlamaları ve temizliği basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Dilediğiniz zaman program içerisinden seçtiğiniz araçları kullanarak bakım işlemlerini kendiniz de gerçekleştirebiliyorsunuz. System Mechanic'in sahip olduğu başka bir özellik ise bilgisayarınızın bileşenleri hakkındaki bilgileri ve kullanımınız sırasında oluşan sorunları gelişmiş raporlama sistemi ile size bildirmesi.

Yazılım sahip olduğu birçok ciddi ödül ve Microsoft ortaklığı ile sisteminde profesyonel bir bakım aracı isteyenler için en özellikli en iyi programların başında geliyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • System Mechanic

    Bilgisayarınızı ilk günlerdeki gibi temiz ve en yüksek performansta kullanmanız için gerekli olan gelişmiş temizlik ve tamir araçlarının bulunduğu profesyonel paket çözümü System Mechanic geliştirilen yeni yapısı ile karşınızda.
  • RAM Idle Professional

    RAM Idle Professional sisteminizin ve RAM'inizin durumunu size anında bildiren bir program.
  • Driver Genius Professional

    Driver Genius Professional, sisteminiz üzerinde yer alan sürücüleri yedekleyebileceğiniz ve eksik sürücüleri bularak yükleyebileceğiniz güçlü bir sürücü bulma ve yükleme yazılımıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • System Crawler

    System Crawler ile RAM, işlemci ve diğer sistem bilgilerinizi kolayca görüntüleyebilirsiniz
  • System Explorer

    System Explorer bilgisayarınızda çalışan işlemleri takip etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir sistem analiz aracı.
  • System Solution

    System Solution, temel sistem araçlarına kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz oldukça kullanışlı bir programdır.
  • Cloud System Booster

    Cloud System Booster bulut teknolojisine dayanan ücretsiz bir sistem bakım ve optimizasyon aracıdır.