System Ninja

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
1.6/5 ZİYARETÇİ
12,568 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

System Ninja bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları temizleyerek performans artışı sağlayabileceğiniz ücretsiz bir sistem optimizasyon aracıdır.

System Ninja, Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 için hazırlanmış hızlı, güçlü ve etkili bir sistem optimizasyonu programıdır.

İstenmeyen dosyaları kolayca silebilir, sistem performansınızı arttırabilir ve sorunlarınızı kolayca çözmenize yardımcı olur.

System Ninja'nın arama motoru sisteminizde bulunan gereksiz dosyaları tarar ve analizini yaparak işe yaramayacakları tespit ederek kaldırmanıza olanak sağlar.

Tamamen ücretsiz bir uygulama olan System Ninja ile kolayca bilgisayar performansınızı arttıracak çözümlere ulaşabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • System Crawler

    System Crawler ile RAM, işlemci ve diğer sistem bilgilerinizi kolayca görüntüleyebilirsiniz
  • System Explorer

    System Explorer bilgisayarınızda çalışan işlemleri takip etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir sistem analiz aracı.
  • System Solution

    System Solution, temel sistem araçlarına kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz oldukça kullanışlı bir programdır.
  • Cloud System Booster

    Cloud System Booster bulut teknolojisine dayanan ücretsiz bir sistem bakım ve optimizasyon aracıdır.
  • Synei System Utilities

    Synei System Utilities, bilgisayarınızı temizleyen, hızlandıran, bakımını yapan, güvenliğini sağlayan güçlü bir sistem aracıdır.
  • System Tray Cleaner

    System Tray Cleaner, sistem tepsisinde bulunan öğeleri yönetmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
  • Norman System Speedup

    Norman System Speedup, zaman içerisinde açılışı ve çalışması yavaşlayan bilgisayarlarınızı eksi hızına kavuşturmak için geliştirilen bir sistem hızlandırma yazılımıdır.