System Solution

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
288 TOPLAM İNDİRME
1.17 MB DOSYA BOYUTU

System Solution, temel sistem araçlarına kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz oldukça kullanışlı bir programdır.

System Solutions bilgisayarınız üzerinde yer alan yazılımlar ve donanımlar hakkında bilgi alabileceğiniz ve aynı zamanda temel sistem araçlarına kolayca ulaşabileceğiniz basit ve kullanışlı bir yardımcı programdır.

İhtiyacınız olabilecek tüm sistem araçlarına kolayca erişebilmenize olanak sağlayan programın sisteminizin yazılımsal ve donanımsal özelliklerini de kullanıcılara sunması oldukça kullanışlı bir özelliktir.

Görev yöneticisi, disk birleştirme ve ihtiyacınız olabilecek diğer tüm araçlara kolayca ulaşabileceğiniz System Solution oldukça sade ve şık bir arayüze sahiptir.

Tek bir pencereden oluşan program üzerinde ihtiyacınız olabilecek tüm araçlar farklı ikonlar ve metinler yardımıyla belirtilerek listelenmiştir. Bu noktada sizin tek yapmanız gereken şey; o an ihtiyaç duyduğunuz sistem aracını temsil eden ikona tıklayarak çalıştırmaktır.

Tüm bunların dışında System Solution ile tek bir tıklamayla bilgisayarınızı kapatabilir, yeniden başlatabilir veya bekleme moduna alabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • System Crawler

    System Crawler ile RAM, işlemci ve diğer sistem bilgilerinizi kolayca görüntüleyebilirsiniz
  • System Explorer

    System Explorer bilgisayarınızda çalışan işlemleri takip etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir sistem analiz aracı.
  • Cloud System Booster

    Cloud System Booster bulut teknolojisine dayanan ücretsiz bir sistem bakım ve optimizasyon aracıdır.
  • Norman System Speedup

    Norman System Speedup, zaman içerisinde açılışı ve çalışması yavaşlayan bilgisayarlarınızı eksi hızına kavuşturmak için geliştirilen bir sistem hızlandırma yazılımıdır.
  • Synei System Utilities

    Synei System Utilities, bilgisayarınızı temizleyen, hızlandıran, bakımını yapan, güvenliğini sağlayan güçlü bir sistem aracıdır.
  • System Ninja

    System Ninja bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları temizleyerek performans artışı sağlayabileceğiniz ücretsiz bir sistem optimizasyon aracıdır.
  • System Tray Cleaner

    System Tray Cleaner, sistem tepsisinde bulunan öğeleri yönetmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.