T3 Tutanak Gönder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,208 TOPLAM İNDİRME

T3 Tutanak Gönder uygulaması ile, 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumu sonuçlarının teyit edilmesine katkıda bulunun.

T3 Tutanak Gönder, 16 Nisan Anayasa değişikliği referandum halk oylamasında oyunu kullanacak her vatandaşın telefonuna indirmesi gereken uygulama.

81 ilde sandık sonuç tutanaklarının Türkiye Teyit Sistemi’ne (T3) aktarılması, böylelikle de YSK seçim sonuçlarının sağlamasının yapılması hedefleniyor bu uygulamayla. Seçim sonuçlarının sağlamasının yapılmasına doğrudan katkıda bulunmak için sandık görevlisi olsanız da olmasanız da tek yapmanız gereken resmi ve ıslak imzalı sandık (seçim) sonuç tutanağının bir fotoğrafını çekip T3 sistemine göndermek. Zaten uygulama içerisinde 3 basit maddeyle tutanağı nasıl göndereceğiniz anlatılıyor.

Fotoğrafı gönderdikten sonra seçim günü sayımın yapıldığı vakit sonuçların teyit edilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Erkan Calp

T3 Tutanak Gönder

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME

T3 Tutanak Gönder, 16 Nisan Anayasa değişikliği referandum halk oylaması öncesi tüm vatandaşlara sunulan bir uygulama.

T3 Tutanak Gönder, 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumu öncesi tüm vatandaşların kullanımına sunulan seçim sonuç tutanağı gönderme, seçim sonuçlarını doğrulama uygulaması. Oy verdiğiniz veya görev aldığınız sandığın tutanağını T3’e (Türkiye Tutanak Teyit) aktarabilir ve sonuçların kontrol edilmesini sağlayabilirsiniz. Seçim güvenliğini sağlamak adına hazırlanmış bu uygulama herkese ücretsiz açık.

Seçim sonuçlarının teyit edilmesine katkıda bulunmak için tek yapmanız gereken istenen şartları sağlayacak şekilde resmi ve ıslak imzalı seçim sonuç tutanağının fotoğrafını iPhone’unuzla çekip göndermek.

Tutanak resmini gönderdikten sonra seçim akşamı Oy ve Ötesi T3 sistemi üzerinden Türkiye’den gelen sandık tutanaklarının doğrulamasını yapabilirsiniz. Uygulamanın kullanımı son derece basit ve tutanağı nasıl göndereceğiniz de belirtilmekte.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Altın Gönder

    Altın Gönder uygulaması ile akıllı telefonunuzdan altın satın alabilir, dilediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.
  • Gönder

    Android tabanlı mobil cihazlarda çalışan Gönder mobil uygulaması, sipariş ve teslimat hizmetlerini sunan bir online alışveriş uygulamasıdır.
  • Jestiniyap

    Jestiniyap - Anında Hediye Gönder uygulaması, hediye seçmekte zorlanan kişiler için hediye önerileri, tavsiyeler içeriyor.
  • Para Gönder

    Para Gönder, Akbank hesabınız veya kredi kartınız üzerinden para göndermenizi sağlayan Akbank'ın resmi para Android para gönderme uygulamasıdır.
  • Good Slice

    Meyveleri doğrayıp blendıra gönder.
  • Ball Smasher

    Objeleri parçalayarak geri dönüşüme gönder.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.