Tableau Public

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,081 TOPLAM İNDİRME
49.2 MB DOSYA BOYUTU

Her tür veriyi grafiğe dökerek interaktif olarak paylaşılabilir hale getiren Tableau Public, karşılaştırmalı analizler yapılmasını ve bu grafiklerin sitelere eklenmesini sağlıyor.

Veri bilgi girişlerini, kayıtları, analizleri online ortama taşıyan program grafik ve karşılaştırmalı analiz programlarına yeni bir soluk getiriyor. Verileri karşılaştırmalı analizlerle ve en önemlisi çevrimiçi grafiklerle sunan Tableau Public kayıtlarınızı internet ortamında saklamanın yanında sitelere embed koduyla eklenebilmesini sağlıyor.

Hazırlanan grafikler internet ortamında saklandığı için gerçek zamanlı güncellenebiliyor ve bu güncellemeden aynı grafiği kullanan tüm kullanıcılar yararlanıyor. Veri ve grafikleri kullananlar filtrelemeler yoluyla tablodaki bilgileri karşılaştırabilir veya özelleştirebilir. Böylece grafikler klasik yöntemlerle karşılaştırılınca daha verimli hale geliyor. Birbirinden farklı grafik çeşitleri arasından tablolarınıza en uygununu seçmek ve renklendirmek ise size kalıyor. Açtığınız hesap üzerinden veri girişleri yapıldıktan sonra tablolarınızı renkli grafiklere aktarmak size kalıyor. Excel, Access ve CSV/Text dosyaları sisteme aktarılarak analiz edilebiliyor.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Android Injector

    Android Injector, android cihazınıza uygulama yüklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Voicemod Clips

    Voicemod Clips ile Windows bilgisayarınızda dilediğiniz gibi videolar düzenleyebileceksiniz.
  • myAppFree

    myAppFree, ücretli Windows 8 uygulama ve oyunları indirime girdiğinde haberdar eden bir uygulama.
  • Warp VPN - 1.1.1.1 - Cloudflare DNS

    Cloudflare Warp VPN 1.1.1.1 Windows PC'ler için ücretsiz ve kaliteli VPN programı.
  • Auslogics Task Manager

    Windows görev yöneticisinin göstermediği ancak işlemcinizde o anda çalışan tüm uygulama ve servisleri göstererek bu uygulama ve servisleri devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir görev yöneticisi.
  • FizzBoost

    Facebook'unuza her zaman girmek zor mu geliyor. Öyleyse masaüstünüzde çalışabilecek küçük bir uygulama ile bu dertten tamamen kurtulun. Her türlü uyarıyı masaüstünüze getiren bu küçük uygulama sayesinde herşeyden anında haberdar olab
  • Posteriza

    Poster hazırlama programı...
  • Flutter

    Mobil uygulama geliştirme frameworkü