Tablet Market

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,492 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yeni uygulama keşfetme uygulamasıdır.

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz o kadar çok uygulama ve oyun seçeneği var ki, aralarından hangisini indirmek istediğinize karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Bir de tabletiniz varsa ona uygun uygulama ve oyunları bulmakla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.

Fakat artık bununla uğraşmanıza gerek kalmadı çünkü Tablet Market bunu sizin için yapıyor. Tablet Market, Android işletim sistemli tabletlerle uyumlu oyun ve uygulamaları sizin için keşfeden çok kullanışlı bir uygulama.

Çok fazla detaylı seçeneği ve özelliği olmasa da işini düzgün yapan uygulama Google Play'i araştırıp Tablet uyumlu uygulamaları çıkarıyor.  Honeycomb, ICS, Jelly Bean ve Kit Kat Tabletlerde kullanabileceğiniz uygulama ve oyunları çıkaran uygulama çok kullanışlı.

Bu ücretsiz versiyonu olduğu için reklam içeriyor fakat eğer reklamları kaldırmak isterseniz Pro versiyonunu satın alabilirsiniz. Eğer siz de tabletlerinizde kullanmak için yeni uygulamalar ve oyunlar keşfetmek istiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UP | Türkçe Market

    Android cihazlarınızda yeni uygulamalar keşfetmek için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • 1Mobile Market APK

    Android akıllı telefonunuzda alternatif bir uygulama marketi arayışındaysanız bu ücretsiz marketi kullanabilirsiniz.
  • AppBrain App Market

    Android cihazlarınızda yeni uygulamalar keşfetmek için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Best Apps Market

    Android cihazlarınızda yeni uygulama keşfetmek için kullanabileceğiniz bit uygulamadır.
  • Metro Notifications

    Metro Notifications, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir kişiselleştirme uygulamasıdır.
  • Multitasking

    Multitasking, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir kişiselleştirme uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • smartWake

    smartWake, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir kişiselleştirme uygulaması olarak tanımlanabilir.
  • Candid

    Candid, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir tartışma uygulamasıdır.