TagsForLikes Pro

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
0.29 MB DOSYA BOYUTU

Instagram'daki popüler etiketleri bularak, paylaşımlarınızın daha çok beğeni almasını sağlayabilirsiniz.

Instagram’da paylaştığınız fotoğrafları, dahil olduğu kategorilerdeki popüler etiketlerle paylaşarak daha çok beğeni almak istiyorsanız TagsForLikes Pro uygulamasını kullanabilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz TagsForLikes Pro, Instagram’daki en popüler etiketleri bulmanızda kolaylık sağlıyor. Hayvanlar, İnsanlar, Aile, Sanat, Müzik, Moda, Yemek, Seyahat, Şehir, Takipçi ve diğer gibi kategorilerde birini seçerek en popüler etiketler, ikinci ve üçüncü popüler etiketlere ulaşabilirsiniz. Seçimleri yaptıktan sonra ekranda görüntülenen etiketleri, alt kısımda yer alan Copy Tags butonuyla kopyalayarak, Instagram’da paylaşacağınız fotoğrafın açıklama kısmına yapıştırabilirsiniz.

Peki bu etiketlerin ne gibi bir faydası olacak? Popüler etiketleri kullandığınız zaman, paylaştığınız fotoğraflar bu etiketler altında biriken fotoğraflar arasında yerini alacak ve daha çok kullanıcı tarafından görüntülenerek beğeni sayınızda gözle görülür bir artış sağlayacak.

Instagram’daki popülerliğinizi arttırmak ve fotoğraflarınızın daha çok kullanıcıya ulaşmasını sağlamak için 2,22 TL karşılığında satın alacağınız TagsForLikes Pro uygulamasını kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

TagsForLikes Pro

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
0.5 MB DOSYA BOYUTU

Instagram'daki en popüler etiketleri öğrenerek, paylaşımlarınıza ekleyebilir ve beğeni sayınızı arttırabilirsiniz.

Instagram’da en popüler etiketleri bularak, paylaşımlarınızın daha çok beğeni almasını istiyorsanız TagsForLikes Pro uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınız üzerinden, çeşitli kategorilerde kullanılan en popüler Instagram etiketlerini bulmanızı sağlayan TagsForLikes Pro uygulaması, paylaşımlarınızın da daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlıyor. Aile, Sanat, Müzik, Moda, Yemek, Seyahat, Şehir, Takipçi, Hayvanlar ve daha birçok kategori bulunan uygulamada, uygun kategorilerden birini seçerek en popüler, ikinci ve üçüncü popüler etiketlere anında ulaşabiliyorsunuz. Seçimlerinizi tamamladıktan sonra ekranda görünen etiketleri, Copy Tags butonunu kullanarak kopyalayabilir, paylaşacağınız içeriklerin açıklama kısmına yapıştırabilirsiniz. Bu sayede, kullandığınız etiketler altında paylaşılan fotoğraflar arasında yerini alarak daha geniş kitlelere ulaşmanız mümkün.

Instagram’da etiket kullanımı her ne kadar faydalı görünse de, spam damgası yememek için daha az etiket kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bu sayede hem popülerliğinizi arttırabilir, hem de spam görüntüsünden kurtulabilirsiniz. Eğer siz de popülerliğinizi arttırmak ve paylaşımlarınızın daha geniş kitlelere ulaşmasını istiyorsanız, TagsForLikes Pro uygulamasını 0.99 dolar karşılığında iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TagsForLikes - Instagram Tags

    Android telefon ve tabletlerinizde hemen Instagram etiketlerini kopyalamak için bu uygulamayı kullanın.
  • Falcon Pro 3

    Falcon Pro, Android telefonlarda ve Android tabletlerde üst düzey Twitter deneyimi sunar.
  • Android Pro Widgets

    Takvim, kişiler, sosyal medya hesaplarınız ve Google Reader ile widgetları kullanabilmek için bu uygulamayı yükleyebilirsiniz.
  • Stalker Pro APK

    Profilinize kimlerin baktığını görmek ve çeşitli verilere ulaşmak istiyorsanız, Stalker Pro APK tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
  • OGWhatsApp APK

    OGWhatsApp APK İndir (Android): OGWhatsApp Pro Android telefonlar için WhatsApp alternatifi uygulamalar arasında
  • Multi Space APK

    Multi Space APK özel ve profesyonel sosyal medya hesaplarınızı eş zamanlı bir şekilde kullanmanızı sağlıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.