Tale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Tale, Twitter ve Instagram gibi platformlardan alıştığımız hashtag'leri sosyalleşmek için kullanabileceğiniz eğlenceli ve yeni bir Android sosyal medya uygulaması.

Tale, özellikle Instagram üzerinde popüler olan ve aslında bulacağımız içerikleri daha kolay bulmamızı sağlayan hashtag yani etiket sistemi ile oluşturulan bir sosyal medya uygulaması. Hem Twitter'a hem de Instagram'a benzeyen bu yeni uygulama popüler mesajlaşma ve görüntülü sohbet uygulaması LINE'ın geliştirmiş olduğu yeni bir uygulama olmakla birlikte milyonlarca kişiye yeni tür eğlenceler ve sosyalleşme imkanı sunacak.

Yine istediğimiz paylaşımları yapabileceğimiz uygulama, bu paylaşımların altına maksimum 3 adet hashtag eklememizi sağlayacak. Fakat buradaki değişiklik uygulama hashtag merkezli çalışacak ve trendler hashtag'lere göre belirlenecek.

Çok daha yeni ve farklı tür bir sosyalleşme uygulaması olan Tale'in kısa sürede pek çok kişiye ulaşacağına eminim. Henüz test aşamasından yeni çıkarak Android ve iOS uygulama marketlerdeki yerini alan Tale, ücretsiz ve oldukça eğlenceli bir uygulama.

Not: Uygulama ilk olarak Amerika ve Kanada ülkeleri için aktif olmuştur. Türkiye içinde kısa süre içerisinde aktif olması bekleniyor.

Barış YANIK

Tale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Tale, farklı sosyal medya platformlarının en güzel özellikleri ile bir araya gelen yeni, eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir iOS sosyalleşme uygulaması.

Tale, LINE tarafından çıkarılan ve henüz çok yeni olan bir sosyal medya uygulaması. Android ile birlikte iOS için de çıkartılan uygulama için hashtag yani etiket odaklı bir iletişim ve sosyalleşme platformu diyebilirim. Yapacağınız paylaşımların altına ekleyeceğiniz hashtagler ile o anlık trendleri belirleyebileceğiniz uygulama, son zamanlarda oldukça popüler olan Reddit ve uzun süredir sosyal medyanın en büyükleri arasında yer alan Twitter'ın karışımı gibi bir uygulama.

Yapacağınız paylaşımlara ekleyeceğiniz hashtagler sayesinde paylaşımlarınızın kategorilendirilmesini sağlıyorsunuz. Bu paylaşımlarınız ise diğer kullanıcılar tarafından beğenilebiliyor ya da beğenilmiyor şeklinde iki farklı yolla oylanıyor ve aralarından çok fazla beğeni alan olursa trend hashtaglere girebiliyor.

Yeni ve çok farklı olması nedeniyle kısa sürede ilgi çekeceğini düşündüğüm Tale, iPhone ve iPad'lere ücretsiz yüklenebiliyor. Eğer siz de yeni heyecanlar ve sosyalleşme yöntemleri arıyorsanız Tale uygulamasına göz atabilirsiniz.

Not: Uygulama ilk olarak Amerika ve Kanada ülkeleri için aktif olmuştur. Türkiye içinde kısa süre içerisinde aktif olması bekleniyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bird Tale

    Bird Tale tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Tale Seeker

    Tale Seeker, bol blok eritmeli, bol canavar kartlı ve eşsiz hikayesi olan bir bulmaca oyunudur.
  • Brothers: A Tale of Two Sons

    Brothers: A Tale of Two Sons yüksek kaliteli bir mobil platform oyunudur
  • Fruit Heroes Tale

    Fruit Heroes Tale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • QB – a cube’s tale

    QB – a cube’s tale mobil oyununda siyah bir küpün yolunu bulmasına yardım etmek için bulmacaları çözün.
  • Horse Adventure: Tale of Etria

    Horse Adventure: Tale of Etria, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.