Talking Tom Bubble Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,020 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Talking Tom Bubble Shooter, Konuşan Tom ve sevgilisi Angela'nın da yer aldığı baloncuk vurmaca oyunu.

Talking Tom Bubble Shooter, Konuşan Tom ve arkadaşlarını sinir eden baloncukları vurmaya çalıştığımız yeni Outfit7 oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirip hem masaüstü, hem tablet hem de mobil cihazımızda oynayabildiğimiz oyunda sevimli karakterlerimizin etraflarını saran renkli balonları tek tek vuruyoruz.

Konuşan Tom Baloncuk Vurmaca oyununda milyonları etkilemeyi başaran mimikleri bizi bizden alan kedi Tom ve onun biricik sevgilisi Angela’yı aniden patlayarak korkutan baloncuklardan kurtarmaya çalışıyoruz. Balonları vurmak için elimizdeki silahı olabildiğince seri kullanmamız gerekiyor. Üzerimizde beliren farklı renkte baloncukları vurarken çok geç kalırsak balonların sayısı artıyor ve patlatmamız zorlaşıyor.

Bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunda baloncukları vurmamız gittikçe zorlaşıyor. İlk başta patlatmaktan zevk aldığımız baloncuklar zamanla yerlerini çok sayıda patlatılması güç balona bırakıyor. Balonların patlamasını sağlamak için aynı renkte üç balonu yan yana getirmemiz gerekiyor ancak bunu başarmak hiç kolay değil. Balonlar yetmezmiş gibi bölüm sonunda tam bitirdik derken sürprizlerle karşılaşıyoruz.

Erkan Calp

Talking Tom Bubble Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
1,792 TOPLAM İNDİRME

Talking Tom Bubble Shooter oyununda Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla baloncuk vurmaca oynuyoruz.

Talking Tom Bubble Shooter Türkçe adıyla Konuşan Tom Baloncuk Vurmaca oyunu Konuşan Tom ve Angela serileriyle bildiğimiz Outfit7’nin Android platformuna çıkardığı yeni oyunu. Tom ve arkadaşlarını birden patlayarak sinir eden baloncuklardan kurtarmaya çalıştığımız oyun hem telefon hem de tabletler için yapılmış.

Konuşan Tom (Talking Tom) serileriyle her yaştan oyuncuyu yakalamayı başaran Outfit7’nin imzasını taşıyan baloncuk patlatma oyunu oynanış anlamında benzerlerinden farksız değil. Üstümüzde asılı duran rengarenk balonları elimizdeki balonu hızlı şekilde fırlatarak patlatmaya çalışıyoruz. Aynı renkte üç balon yan yana geldiğinde patlamış oluyor. Sevimli karakterlerimizin balonları patlatırken yaşadığı sevinci kesinlikle görmelisiniz.

Renkli balonlarla süslenmiş beceri oyununda ilerledikçe Tom’un arkadaşları aramıza katılmaya başlıyor. En az Tom kadar sevimli ve mimikleriyle etkilemeyi başaran karakterlerimizi açmakla yetinmiyor, bölüm sonu canavarlarıyla mücadele etmeye başlıyoruz.

Erkan Calp

Talking Tom Bubble Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Talking Tom Bubble Shooter, Konuşan Tom ve Angela'nın baloncuk vurmaca oynadığı yeni Outfit7 oyunu.

Talking Tom Bubble Shooter (Konuşan Tom Baloncuk Vurmaca) oyununda sevimli kedi Tom ve onun kız arkadaşı Angela’nın baloncuklardan kurturmalarına yardımcı oluyoruz. Etraflarını saran ne zaman patlayacağı belli olmayan renkli baloncukları tek tek vurmaktan başka şansları yok. Son derece seri davranarak renkli baloncukları vurmalıyız.

Talking Tom (Konuşan Tom) serisinin yapımcısı Outfit7’nin tüm platformlarda karşımıza çıkan yeni oyununda balon patlatmadaki ustalığımızı gösteriyoruz. Hemen üzerimizde beliren rengarenk baloncukları elimizdeki balon ateşleciyi kullanarak patlatmaya çalışıyoruz. Aynı renkte en az üç balon yan yana geldiğinde balon patlamış oluyor. Balonları çok seri patlamamız gerekiyor. Fazla beklersek yenileri ekleniyor ve karışıık sırada olduklarından patlatmamız zorlaşıyor.

Kolay oynanışına rağmen eğlendirmeyi başaran oyunda ilerledikçe yeni karakterler dahil oluyor. Tom ve Angela’nın yanı sıra birçok sevimli karakter karşımıza çıkıyor. Karakterler haricinde baloncukları daha kısa sürede patlatmamızı sağlayan güçlendiriciler, sonraki aşamaya geçmemizi engelleyen bölüm sonu yaratıkları çıkıyor.

Erkan Calp

Talking Tom Bubble Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
629 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Talking Tom Bubble Shooter, Konuşan Tom ve arkadaşlarına baloncukları vurmada yardımcı olduğunuz eğlenceli bir oyun.

Talking Tom Bubble Shooter, Konuşan Tom oyunlarıyla tanıdığımız yapımcının tüm platformlarda oynanabilir yeni oyunu. Tom ve Angela’nın başrolü paylaştığı oyunda aniden patlayarak karakterlerimizi sinir eden balonları vuruyoruz.

Yapımcının her oyunu gibi küçük büyük herkesin oynayabileceği kolaylıkta ve son derece eğlenceli bir beceri oyunu Konuşan Tom Baloncuk Vurmaca. Milyonların sevgilisi, her hareketi çok konuşulan sevimli mi sevimli kedi Tom ile renkli baloncukları vurmaya başlıyoruz. Elimizdeki balon vurucu aletle üzerimizdeki rengarenk balonları teker teker vuruyoruz. Klasik olarak aynı renkte en az üç balon yan yana olduğunda balon patlamış oluyor. Balonları vurmak çok basit ancak yeterince seri olmazsak balonlar üst üste binmeye başlıyor.

İlerledikçe yeni karakterlerin de katılmasıyla oyunun zorluğu ortaya çıkıyor. Bölüm sonu canavarlarıyla kapışmak gibi balon patlatmaktan fazlasını yapmaya başlyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Shooter Evolution

    Bubble Shooter Evolution eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Shooter

    Bubble Shooter Windows üzerinde oynayabileceğiniz basit kuralları olan bir balon patlama oyunudur.
  • Talking Tom Gold Run

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve Angela'nın çalınan altınlarının peşine düştüğü sonsuz koşu oyunu.
  • Talking Tom 2

    Talking Tom 2 oyununda konuşan sevimli kedi Tom, büyümüş olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Birds

    Bubble Birds eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Talking Tom Cat

    Talking Tom Cat, milyonların beğenisini kazanan popüler konuşan kedi Tom ile oyunlar oynayacağınız eğlenceli bir uygulama.
  • Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

    Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, 1-3 oyunculu eşli taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, Epic Games'de!
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

    Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (PC İndir): Ubisoft'tan askeri nişancı (shooter) oyunu.