Talko

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Talko uygulamasını kullanarak sevdiklerinize Android cihazlarınızdan sesinizi ve fotoğraflarınızı kolayca gönderebilirsiniz.

Talko uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının anlık olarak istedikleri insanlarla sesli iletişime geçmek için kullanabilecekleri ücretsiz baskonuş benzeri uygulamalar arasında denilebilir. Ancak direkt olarak konuşmak yerine sürekli olarak sesli iletişimi sürdürebiliyor, konuşmanız esnasında ekrandaki fotoğraf butonuna basarak anlık bir şekilde çektiğiniz fotoğrafları konuştuğunuz kişilere gönderebiliyorsunuz.

Böylelikle bilhassa bol bol gezenler ve gezileri esnasında hissetiklerini paylaşmayı sevenler, görüntülü ve sesli olarak anılarını yakınlarına aktarabilecekler. Elbette dileyenler yazılı mesajlar göndererek de iletişimde kalabiliyorlar. Tüm bunlar içinse bir internet bağlantısının gerekli olduğunu unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Talko

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Talko uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca dostlarınıza sesli mesajlar gönderebilirsiniz.

Talko uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz sohbet uygulamaları arasında yer alıyor. Hem çok kolay bir kullanıma hem de sınırlı olmasına rağmen oldukça işlevsel bir yapıya sahip olan uygulama, dostlarınızla ve ailenizle hiç zorlanmadan iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır.

Uygulama, diğer mesajlaşma uygulamalarının aksine temel olarak ses gönderimi üzerine düzenlenmiş. Dolayısıyla kullanırken direkt olarak kendi sesinizi alıcıya iletebiliyor, böylece çok daha verimli bir iletişim imkanı yakalayabiliyorsunuz. Tabii ki ses gönderimleri için 3G veya Wi-Fi bağlantınızın aktif olarak çalışıyor olması gerektiğini unutmayın.

Uygulamada ses gönderimi yanında anlık olarak cihazınızın kamerasını kullanarak o anki durumunuzun görüntüsünü gönderebilmenize de yardımcı oluyor. Bunun için tek yapmanız gereken sohbet sırasında fotoğraf gönderme butonuna basmak ve anlık olarak görüntünün karşı tarafa gönderilmesini sağlamak.

Çalışması sırasında herhangi bir sorun ya da aksaklıkla karşılaşmadığımız için güvenle kullanabileceğinize inanıyorum. Eğer sesli mesajlar gönderecek durumda değilseniz yazılı mesajlar iletme imkanı da sunan Talko uygulaması, yeni ve farklı mesajlaşma uygulamaları arayanların denemeleri gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.