Tambu Klavye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
24,363 TOPLAM İNDİRME

Tambu Klavye, Türkiye'ye özel çıkartma ve temalar sunan, yenilikçi, tamamen yerli, ücretsiz Android klavye uygulaması.

Tambu Klavye, Türkiye’nin akıllı klavye uygulaması. Evet, tamamen yerli ve Türkiye'ye özel çıkartma ve temalarla süslenmiş, Android telefon ve tabletinizin varsayılan klavyesi yerine kullanabileceğiniz Türkçe, özelleştirilebilir yapıda, popüler klavyelerin özelliklerini sunan eksiksiz bir klavye.

Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açılmış popüler onlarca klavye uygulaması bulabilirsiniz ancak Tambu Klavye gibisine rastlayamazsınız. Yüzde yüz yerli klavye uygulaması olarak öne çıkan Tambu’da Türklere özel çıkartmalar (sticker’lar) bulunmakta. Sohbet esnasında tek tuşla dahil edebileceğiniz, büyük boyutta ve yüksek kalitede çıkartmalar arasında yok yok; Simit, sucuklu sahanda yumurta, çay, davul, nazar boncuğu, dansöz, Cami, Türk kahvesi, güreş, Hacivat ve Karagöz, kemençe, darbuka, zurna, tesbih, dantelli televizyon, alaturka tuvalet, lokum, döner, karpuz ve peynir, hamsi, pide, menemen ve daha saymakla bitirmeyeceğim çıkartmaların hepsi hareketli. Türkiye’ye özel hareketli çıkartmalar ve GIF’lerin yanı sıra Atasözleri de dikkat çekiyor. Her durumu uygun envai çeşit atasözlerine sadece kelimeyi yazarak hızlıca ulaşabiliyorsunuz. 

Yeni nesil klavye uygulamalarındaki gibi yazdıkça daha da akıllanan, kaydırarak yazmayı ve sesle yazmayı destekleyen Tambu Klavye ile hızlıca konum paylaşma, anlamını bilmediğiniz bir kelimeyi anında çevirme, arka planı dilediğiniz bir fotoğrafla değiştirme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Tambu Klavye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,515 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Tambu Klavye, iPhone ve iPad için tamamen yerli, ücretsiz, Türkçe klavye uygulaması.

Tambu Klavye, Türkiye’ye özel 800’den fazla çıkartma sunan akıllı klavye uygulaması. iPhone ve iPad’inizin varsayılan klavyesinden memnun değilseniz, Türklere özel sticker’ların da olduğu gelişmiş bir klavye uygulaması arıyorsanız tam size göre.

Türkiye’nin akıllı klavye uygulaması Tambu, iOS platformundaki popüler klavyelerin sunduğu çoğu özelliğin yanı sıra Türkiye’ye özel hareketli çıkartma ve GIF’leri içermesiyle öne çıkıyor. Sohbet esnasında kullanabileceğiniz yüzlerce ifade, çıkartma mevcut. Lokum, nazar boncuğu, çay, sucuklu yumurta, davul, zurna, karpuz, döner, pide, menemen, Türk kahvesi, dansöz ve daha nice çıkartma hareketli olarak karşınıza çıkıyor. Bunların yanında Türklere özel selamlaşma ve kutlama şekilleri, atasözleri de yer alıyor.

Kaydırmaya dayalı yazma, sesle yazma, kişisel sözlük, kişiselleştirme, konum paylaşma, dil çevirisi gibi gelişmiş özellikleri de bünyesinde barındıran Tambu Klavye’yi telefon ve tabletinize ücretsiz indirip kullanabilirsiniz. Klavyenin iOS 10.0 sürüm gerektirdiğini söyleyeyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gboard

    Gboard Google Klavye, Android telefon kullanıcıları için ücretsiz alternatif klavye uygulaması.
  • Slash Keyboard

    Slash Keyboard, sosyal ağ uygulamalarının entegre edildiği güvenli klavye uygulaması.
  • WiFi Mouse

    Android WiFi Mouse uygulamasıyla artık klavye ve fareniz tek bir cihazla bütünleşecek.
  • Kanvas Keyboard

    Kanvas Keyboard renkli ve esprili mesajlar yazmak amacıyla kullanabileceğimiz bir klavye uygulaması.
  • Swiftmoji

    Swiftmoji, SwiftKey'in Android telefon kullanıcılarına ücretsiz sunduğu emoji klavye uygulaması.
  • TouchPal Keyboard

    Android TouchPal Keyboard uygulamasıyla klavye anlayışınız değişecek.
  • ai.type keyboard

    ai.type keyboard hem akıllı hem de görünümünü kişiselleştirebileceğiniz bir klavye uygulamasıdır
  • ASUS Keyboard

    Gelişmiş özelliklere sahip klavye uygulamasında ihtiyacınız olan tüm özelliklere kolayca ulaşabileceksiniz.