Tap! Tap! Faraway Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Tap! Tap! Faraway Kingdom, retro görselli savaş oyunu olarak Android platformunda öne çıkıyor.

Tap! Tap! Faraway Kingdom, retro görselli oyunlardan vazgeçemeyenler için hazırlanmış savaş oyunu. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda kara ejderha tarafından çalınmış krallığımız için paha biçilemez eşyayı geri almaya çalışıyoruz.

Eski oyunları anımsatan görsellerinin yanı sıra basit oynanışı (düşmanlarımıza saldırmak için tek yaptığımız ekrana ardı ardına dokunmak) ile dikkat çeken savaş oyununda krallığımızdan çalınan eşyanın peşine düşüyoruz. Sadık bir şövalye olarak prensesden aldığımız emirleri harfiyen uyguluyoruz ve çok başlı yaratıklar, ejderhalar, yırtıcı kuşlar, şövalyeler gibi tehlikeli engellerle başa çıkmaya çalışıyoruz. Amacımız kara ejderhada bize ait olanı almak. Tabii ki kara ejderhaya ulaşmak bir hayli zor.

Kara ejderhaya ulaşana dek yüzlerce canavarla savaşıyoruz. Öldürdüğümüz her canlı sonrasında altın kazanıyor, bu altınları kullanarak ta gücümüzü yeniliyoruz. Durmadan kılıcımızı salladığımız oyunda aksiyon hiç eksik olmuyor. Gerek arkamızda gerekse de karşımızda bir noktadan sonra saymayı bıraktığımız kadar düşman beliriyor.

Erkan Calp

Tap! Tap! Faraway Kingdom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Tap! Tap! Faraway Kingdom, sadık bir şövalye yerine geçip yaratıklarla savaştığınız bir iOS oyunu.

Tap! Tap! Faraway Kingdom, retro görselleriyle nostalji yaşatan savaş oyunları arasında ve hem ücretsiz hem de ufak boyutlu. iPhone ve iPad’imizde oynayabildiğimiz savaş oyununda sadık şövalyenin yerine geçiyor ve krallığımıza ait değerli bir şeyi çalan kara ejderhanın peşine düşüyoruz.

Süper kolay oynanışa sahip olmasıyla küçük büyük herkesin rahatlıkla oynayabileceği retro savaş oyununda kara ejderhaya ulaşana dek yüzlerce yaratıkla savaşıyoruz. Birbirinden çirkin yaratıkları öldürmek için kılıcımızı büyük ustalıkla kullanıyoruz. Gerek yaratıklar gerekse de askerler hem arkamızda hem de önümüzde olduklarından iki tarafı da korumak durumundayız. Daha da kötüsü savaşa ara verme lüksümüz bulunmuyor.

Birkaç bölüme ayrılmış ekranda aksiyonun döndüğü sürükleyici savaş oyununda ilerledikçe şövalyemiz güçleniyor. Öldürdüğümüz her yaratıktan altın çıkıyor; bunları kullanarak saldırı ve savunma yeteneğimizi daha da geliştiriyoruz. Geliştirme kısmını kesinlikle atlamayın. Zira kara ejderhayl karşı karşıya geldiğinizde onu yenmek için güce ihtiyacınız olacak.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Devil

    Tap Devil, silahlanmanızı ve kötülerle savaşarak onları yok etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • One Tap Hero

    One Tap Hero, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • Tap Hero

    Tap Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Tap Villains

    Tap Villains, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Gery Tap

    Gery Tap, kahraman karakterinizle birlikte düşmanlarla savaşmanızı amaçlayan oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Tap Adventure: Time Travel

    Tap Adventure: Time Travel, Android üzerinde oynanabilen bir savaş oyunudur.
  • Tap Tap Meteorite

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir savunma oyunudur.