Tap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
306 TOPLAM İNDİRME

Tap, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Tap, Android işletim sistemine sahip mobil ciihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Sohbet hikayeleri okuyabildiğiniz Tap ile keyiyfli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Okumayı sevenler için güzel bir uygulama olan Tap, şaşırtıcı sohbet hikayeleri okuma imkanı sunuyor. Ruh halinize göre farklı kategorilerden hikayeler okuyabileceğiniz uygulama ile kendi hikayenizi de oluşturabiliyor ve herkesin okumasını sağlayabiliyorsunuz. Snapchat, Bitmoji ve Hooked gibi uygulamar ile aynı mantığı kullanan Tap uygulaması, bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızı da ekleyebileceğiniz Tap ile çok eğleniyorsunuz.

Oldukça basit bir kullanıma sahip olan Tap, canınızın sıkkınlığını giderebilecek bir uygulamadır. Birbirinden ilginç hikayeleri okuyabileceğiniz Tap mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır.

Tap uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

Tap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Tap, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Tap, iOS işletim sistemine sahip mobil ciihazlarınızda hikayeler okuyabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır. Birbirinden ilginç hikayeler okuyabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir uygulama olan Tap ile çok eğleniyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz ve hikayeler paylaşabileceğiniz harika bir sosyal medya uygulaması olan Tap, zevkli dakikalar geçirme imkanı sunuyor. Arkadaşlarınızın hikayelerini takip edebileceğiniz ve ilginç hikayeler okuyabileceğiniz Tap ile bağımlılık yaşayabiliyorsunuz. Özellikle okumayı sevenlerin telefonunda olması gereken Tap ile ilginç, komik, korkunç ve daha pek çok türde hikayeler takip edebiliyorsunuz. Snapchat, Bitmoji ve Hooked gibi uygulamar ile aynı mantığı kullanan Tap uygulaması, bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çekiyor. 

Kolay kullanıma ve basit bir arayüze sahip olan uygulama ile can sıkkınlığınızı giderebiliyor ve boş zamanlarınızı değerlendirebiliyorsunuz. Tap mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır.

Tap uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • tap tap tap

    tap tap tap isimli bu oyunda, hızlı refleksler sergileyerek ekranda anlık beliren komutları yerine getirmeye çalışıyoruz.
  • Tap Tap

    Tap Tap, Genetic Games tarafından geliştirilen bir platform oyunudur.
  • Tap Tap Builder

    Tap Tap Builder, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz şehir kurma oyunu.
  • Tap Tap Driver

    Tap Tap Driver, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sonsuz sürüş oyunu.
  • Tap Tap Dash

    Tap Tap Dash, Android cihazınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir oyun.
  • Tap Tap Escape

    Tap Tap Escape, Türk yapımı zorlu eğlence dozu yüksek beceri oyunu.
  • Tap! Tap! Faraway Kingdom

    Tap! Tap! Faraway Kingdom, retro görselli savaş oyunu olarak Android platformunda öne çıkıyor.
  • Tap Tap Fish - AbyssRium

    Tap Tap Fish - AbyssRium, VR (sanal gerçeklik) desteği sunan su altı oyunu.