Taptalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
955 TOPLAM İNDİRME

Taptalk uygulamasıyla Android cihazlarınızdan kolayca fotoğraf ve video mesajları gönderebiliyorsunuz.

Taptalk uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz video ve fotoğraf gönderme uygulamaları arasında yer alıyor. Direkt olarak multimedya dosyalarının paylaşımına yönelik olarak hazırlandığından dolayı arayüzü ve işlevleri de buna uygun bir şekilde düzenlenmiş ve kullanımının oldukça kolay olduğunu söyleyebilirim.

Uygulama bir nevi mesajlaşma uygulaması veya sosyal ağ gibi çalışıyor diyebilirim. Yükledikten sonra profilinizi oluşturuyor ve daha sonra dostlarınızı arkadaş olarak ekliyorsunuz. Onlarda da Taptalk yüklüyse, herhangi bir fotoğraf paylaşmak istediğinizde direkt olarak o kullanıcıya gönderim yapabiliyorsunuz.

Kullanıcı fotoğrafları üzerine tek tıklama yaptığınızda fotoğraf gönderebiliyor, basılı tuttuğunuzda video moduna geçiş yapabiliyorsunuz. Dilerseniz galerinizdeki hazır fotoğraf ve videoları gönderme, dilerseniz de direkt olarak çekim yapma şansınız var ve bu sayede her türlü multimedya dosyasının gönderimi oldukça basit bir hale geliyor.

Konum desteği de sunan Taptalk, fotoğrafları paylaşacağınız kişileri harita üzerinde görüntülemenize izin veriyor ve bunun yanında başkaları da sizin mevcut konumunuzu görebiliyorlar. Tabii ki gizlilik sağlayabilmek için bu özelliği kapatabiliyor ve konumunuzun görünmesine engel olabiliyorsunuz.

Fotoğraf ve video gönderilerinize yazı yahut emoji de eklemenize izin veren uygulama, böylelikle daha kişiselleştirilmiş ve anlamlı gönderileri olanaklı kılıyor. Sık sık görsel paylaşımlarında bulunuyorsanız göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Taptalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Taptalk uygulamasıyla iPhone ve iPad cihazlarınızdan fotoğraf ve videolarınızı kolayca mesaj olarak gönderebiliyorsunuz.

Taptalk uygulaması, fotoğraf ve video mesajlar göndermek isteyen kullanıcılar için hazırlanmış bir iPhone ve iPad uygulaması olarak karşımıza çıktı. Mesajlaşma uygulamalarının aksine direkt olarak yazılı mesajlar yazma desteği sunmayan uygulama, böylece anlık olarak dostlarınızla fotoğraf ve videolar paylaşabilmenizi sağlıyor ve uygulamanın bu ana odağı kullanım deneyiminiz boyunca hiç bozulmuyor. Arayüzünün oldukça kolay kullanılır olduğunu ve tüm işlevlere rahatlıkla ulaşılabildiğini de eklemem gerek.

Uygulamayı kullanırken, diğer Taptalk kullanıcılarını listenize ekliyorsunuz ve böylece o kullanıcıların profil resimlerine bir defa tıkladığınızda hemen fotoğraf çekebiliyor, uzun süre basılı tuttuğunuzda video çekebiliyor ve anında gönderebiliyorsunuz. Elbette devamlı olarak multimedya dosyalarının gönderiminin 3G kotanızı bitirebileceğini unutmamanızı öneriyorum. Wi-Fi bağlantılar üzerinden video ve fotoğraf gönderimi çok daha rahat olacaktır.

Kullanıcıların konumlarının da paylaşılması sayesinde fotoğraf ve videolarınızı gönderdiğinizde hangi konumda bulunduğunuz uydu görüntüleri üzerinde belli oluyor. Elbette kişisel gizliliğine değer veren kullanıcılar konum paylaşımına son verebiliyorlar.

Fotoğraflarınızın üzerine kısa yazılı notlar ekleme ve emojilerle süsleme özellikleri de hoşunuza gidebileceğine inandığım özellikler arasında yer alıyor. Böylece iletmek istediğiniz mesajları kendi görseliniz ve yazınızla karşı tarafa aktarabiliyorsunuz. Standart mesajlaşma uygulamaları yerine daha görsel bir mesajlaşma uygulaması arayanlar göz atmadan geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.