Tarif Dükkanı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME

Tarif Dükkanı uygulaması ile Android akıllı cihazlarınızdan kolayca yemek tariflerinizi satabilir ya da yeni tarifler bulabilirsiniz.

Tarif Dükkanı uygulaması, Android akıllı cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz yemek tarifi uygulamaları arasında yer alıyor ancak sahip olduğu bazı özellikler onu klasik tarif uygulamalarından oldukça ayırıyor. Bu özelliklere giriş yapmadan önce uygulamanın iyi tasarlanmış ve basit bir kullanımı olduğunu da eklemek gerek.

Uygulamada hem başkalarının tariflerini görebiliyor, hem de kendi hazırladığınız tarifleri diğerlerinin görmesi için yayınlayabiliyorsunuz. Ancak tariflerin uygulama içerisinde bulunan sanal altınlar ile satılmaları veya satın alınmaları sayesinde uygulamanın küçük bir oyun haline geldiğini de söyleyebiliriz.

Tarif Dükkanı'nda sanal altınlardan kazanabilmeniz için çeşitli görevler olabiliyor veya direkt olarak sizin tariflerinizi alanlar sayesinde altınınızı arttırabiliyorsunuz. Dolayısıyla uygulamaya eklediğiniz tarifler ne kadar ilgi çekici olur ve diğer insanları cezbederse o kadar kolay bir şekilde altın kazanabilirsiniz.

Üretici şirket en çok altın kazanan kullanıcılara yönelik bazı kampanyalar da hazırlıyor ve böylece tarif ekleme heyecanı hiç bir zaman eksilmiyor diyebiliriz. Yemeklerin yanında tatlılar için de tarifler koyabileceğiniz Tarif Dükkanı, tatlılar için size ayrı bir sayfa tahsis ediyor ve böylece kendi tatlılarınızı tek bir yerde görebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Tarif Dükkanı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME

Tarif Dükkanı uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda yemek tarifleri satın alabilir, kendi tariflerinizi satabilirsiniz.

Tarif Dükkanı uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yemek tarifleri uygulaması olarak yayınlanmış durumda ve ücretsiz olarak indirilebiliyor. Hem tasarımı hem de yenilikçi yapısı ile oldukça ilginç bulacağınıza inandığım uygulama, bilhassa yemek meraklılarının hoşuna gidecektir. Fakat onu klasik yemek tarifi uygulamalarından ayıran noktalar da mevcut.

Zira uygulama sadece yemek tarifleri sunmuyor ve size de kendi tariflerinizi girme olanağı veriyor. Uygulama içerisine eklediğiniz yemek tariflerini istediğiniz fiyat üzerinden diğer kullanıcılara satabiliyorsunuz. Bu satış işlemleri için uygulamada mevcut olan altın birimi kullanılıyor ve kazandığınız altınları yeni tarifler açmak için kullanabiliyorsunuz.

Tabii ki altınları nasıl kazanacağınızı merak ediyorsunuzdur. Uygulamanın içerisine koyduğunuz tariflerin alınmasıyla veya uygulamada ara ara denk geleceğiniz çeşitli görevler vasıtasıyla sanal altınlarınızı kazanabilir ve diğerlerinin tariflerini kolayca açabilirsiniz.

Uygulamada bulunan tariflerin açıklamaları, görselleri, malzemeleri ve diğer ipuçları anlaşılır şekilde hazırlandığı için açtığınız tariflerden de memnun kalacağınıza inanıyorum. Zira uygulamanın arayüzünde gerekli olan tüm buton ve navigasyon öğeleri oldukça güzel bir şekilde konumlandırılmış.

Tabii ki uygulamanın çalışması için aktif bir internet bağlantısı gerekli. Eğer sıradan tarif uygulamalarından sıkıldıysanız ve farklı kişilerin farklı tariflerine göz atmak istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tarif Küpü

    Tarif Küpü uygulaması, hoş tasarımı ve kolay kullanımı ile çok sayıda yemek tarifi içeriyor.
  • Dr. Oetker Tarif Dünyası

    Dr. Oetker Tarif Dünyası uygulamasında birçok kategoride denenmiş yemek tariflerini fotoğraflı ve videolu olarak inceleyebilirsiniz.
  • Tarif Defterim

    Android cihazınızla tüm yemek tariflerinizi yanınızda taşımak isterseniz bu kullanışlı uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • İkram Tarifleri

    Misafirlerinize birbirinden çeşitli onlarca tarif arasından seçtiğiniz ikramları hazırlayabilirsiniz.
  • TRT Mutlu Oyuncak Dükkanı

    TRT Mutlu Oyuncak Dükkanı, 3 yaş ve üzeri çocuklara uygun oyuncak yapma oyunu.
  • Potion Punch

    Potion Punch, iksir dükkanı işletmemizi isteyen zaman yönetimi oyunu.
  • Strawberry Shortcake Sweet Shop

    Strawberry Shortcake Sweet Shop (Çilek Kız Şekerci Dükkanı) Android oyununda leziz tatlılar hazırlıyoruz.
  • Strawberry Sweet Shop

    Strawberry Sweet Shop'ta şekerleme dükkanı işletiyor ve müşterilere birbirinden lezzetli sunumlar yapmaya çalışıyoruz.