Taskade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı bir planlama uygulaması

Taskade, bilgisayarlarınıza kurup ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir planlama görev yönetim uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. Gün içerisinde yapmanız gereken işleri not edebileceğiniz bir ortam sunan Taskade, kullanışlı yapısıyla da ön plana çıkıyor.

Birbirinden işlevsel özellikleriyle dikkat çeken Taskade, harika bir not alma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Tamamen ücretsiz bir kullanıma sahip olan uygulama ile unutkanlık sorunu olanların sorunlarına çözüm olabiliyor. Kafanızdakileri anında aktarabileceğiniz bir ortam sunan Taskade, aynı zamanda arkadaşlarınızla ya da ekibinizle ortak olarak kullanabileceğiniz bir imkanı da sunuyor. Ekibinizi idare edebileceğiniz uygulama ile arkadaşlarınızla da görev paylaşımı yapabiliyorsunuz. Kolay bir kullanıma sahip olan Taskade, anında not edebilmenizi gerektiren şeyler için biçilmiş kaftan bir uygulama diyebilirim. Bu tarz bir planlama uygulaması arayışında olanların denemesi gereken Taskade, sizleri bekliyor. Taskade, kafası karışık kişilerin ya da unutkanlık sorunu olanların mutlaka denemesi gereken bir uygulama diyebilirim.

Taskade uygulamasını bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Taskade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Görevlerinizi ve kafanızdaki fikirleri not edebileceğiniz harika bir uygulama

Taskade, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir not alma uygulaması olarak dikkat çekiyor. Fikirlerinizi, hedeflerinizi ve günlük görevlerinizi kayıt altına alabileceğniiz harika bir uygulama olan Taskade, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulamadır.

Tamamen ücretsiz bir kullanıma ve kullanışlı arayüzlere sahip olan Taskade, ekibizi ve kendinizi idare edebileceğiniz türden bir uygulamadır. Rengarenk temalarıyla da dikkat çeken uygulamada birbirinden işlevsel özellikler yer almaktadır. Basit kullanımıyla anında aklınızdakileri not edebileceğiniz bir ortam sunan Taskade, kafası karışık kişilerin ya da unutkanlık sorunu olanların mutlaka denemesi gereken bir uygulama diyebilirim. Farklı konu başlıkları altında notlarınızı tutabileceğiniz ve arkadaşlarınızla da ortaklaşa notlar edinebileceğiniz uygulamayı başka cihazlarda da eş zamanlı olarak kullanabiliyorsunuz. Trelloya alternatif olarak kullanabileceğiniz Taskade, sizleri bekliyor. Görev yönetimine önem veriyorsanız ve bu tarz bir uygulamaya ihtiyacınız varsa Taskade tam size göre.

Taskade uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Taskade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı bir planlama uygulaması

Taskade, gün içerisinde gerçekleştirmeniz gereken görevleri ve işleri kayıt altına almanıza olanak sağlayan bir yardımcı uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Gün içerisinde yapmanız gereken işleri ya da ileriye dönük planlarınızı not edebileceğiniz bir ortam sunan Taskade tam size göre.

Kullanışlı ve ücretsiz bir plan uygulaması arayanların mutlaka denemesi gereken bir uygulama olan Taskade, işlevsel özellikleriyle dikkat çekiyor. Rengarenk temalarıyla da ön plana çıkan uygulamada notlarınızı farklı konularda toplayabiliyor ya da arkadaşlarınızı da davet ederek ortak bir çalışma alanı oluşturabiliyorsunuz. Kolay bir kullanıma sahip olan Taskade, anında not edebilmenizi gerektiren şeyler için biçilmiş kaftan bir uygulama diyebilirim. Bu tarz bir planlama uygulaması arayışında olanların denemesi gereken Taskade, sizleri bekliyor. Başka cihazlardan da eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz Taskade'yi oldukça sevebileceğinizi de söyleyebilirim. Görev yönetimine önem veriyorsanız ve bu tarz bir uygulamaya ihtiyacınız varsa Taskade tam size göre.

Taskade uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Taskade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Planlarınızı yönetebileceğiniz bir görevlendirme uygulaması

Taskade, kişisel bilgisayarlarınıza kurup ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir görev yönetim uygulamasıdır. Fikirlerinizi, hedeflerinizi ve gün içerisinde yapmanız gereken işleri not edebileceğiniz bir ortam sunan Taskade, kullanışlı yapısıyla da ön plana çıkıyor.

Birbirinden işlevsel özellikleriyle dikkat çeken Taskade, harika bir not alma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Hoş tasarımı ve rengarenk arayüzüyle de dikkat çeken uygulama ile farklı konu başlıkları oluşturabiliyor ve planlı bir şekilde hareket edebiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz bir kullanıma sahip olan uygulama ile unutkanlık sorunu olanların sorunlarına çözüm olabiliyor. Kafanızdakileri anında aktarabileceğiniz bir ortam sunan Taskade, aynı zamanda arkadaşlarınızla ya da ekibinizle ortak olarak kullanabileceğiniz bir imkanı da sunuyor. Ekibinizi idare edebileceğiniz uygulama ile arkadaşlarınızla da görev paylaşımı yapabiliyorsunuz. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan Taskade, aynı zamanda platform bağımsız olarak kullanılabilmektedir. Böylece farklı cihazlarda eş zamanlı olarak çalışma imkanı sunabilmektedir. Bu tarz bir uygulama arayışınız varsa Taskade tam size göre.

Taskade uygulamasını bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Keep

    Google tarafından geliştirilen not alma uygulaması Google Keep'in Chrome eklentisidir.
  • S Note

    S Note kullanıcılarına basit ve kullanışlı bir not defteri sunuyor.
  • Karayolları Genel Müdürlüğü

    Karayolları Genel Müdürlüğü uygulaması ile yol tarifi alma, şehirler arası mesafeyi ölçme, otoyol geçiş ücretlerini öğrenme gibi pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Crawler Notes

    Crawler Notes, önemli etkinlikleri ve görevleri hatırlamanıza yardımcı olacak basit bir not alma programıdır.
  • Holiline Reminder

    Ücretsiz bir not alma ve takvim uygulaması arayan masaüstü kullanıcıları için pratik bir seçenek.
  • Action Note

    Action Note, Windows 10 PC'niz ve telefonunuzla senkronize kullanabileceğiniz hızlı not alma uygulaması.
  • iFun Screenshot

    iFun Screenshot, kolay ekran görüntüsü alma, düzenleme, sabitleme, paylaşma özellikleriyle dikkat çeken ekran yakalama programı.
  • Notepad Next

    Notepad Next, Windows'un not defteri uygulamasını kullanışsız buluyorsanız deneyebileceğiniz ücretsiz alternatif.