Tayo's Driving Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
487 TOPLAM İNDİRME

Eğlence ve eğitimi bir araya getiren bir çocuk oyunu olan Tayo's Driving Game tamamen ücretsiz.

Belediye otobüslerine karşı koyamayan ufak bir çocuğunuz varsa Android için hazırlanmış olan bu boyama uygulaması ilaç gibi gelecektir. Özellikle de Cars filminden sonra popüler olan konuşan sevimli arabalar furyasına kendi güleryüzüyle eşlik etmek isteyen Tayo's Driving Game, bizlere genç ve ufak bir otobüsün hayatını sunuyor.

Ufak bir belediye otobüsü olarak geçirdiğiniz gündelik hayatın her aşamasını oyunda takip etmenizi sağlayan Tayo's Driving Game sadece boyama işlemleri yapmanızla kalmıyor, otobüs hatlarını düzenlemenizi ve yolda otobüs sürmenizi de sağlıyor. Sayılarla oynamaya var mısınız? O halde bu oyunda sizi sevinderecek bir sürü eğlenceli matematik problemine de rastlayacaksınız. Çocuklar bu oyunu oynarken hem öğrenecekler hem de eğlececekler. Bu yönden bakıldığında etrafızda bu kadar işi bir arada götüren başka bir uygulama bulmak oldukça güç olsa gerek.

Miniklerizi sevidirmek istiyorsanız Android telefon ve tablet için hazırlanmış olan bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. İşin bir başka güzel tarafı da oyunun içerisinde uygulama içi satın alma seçeneklerinin bulunmaması. Dolayısıyla bu deneyim için para ödemek zorunda kalmayacaktır.

Alper Çetiner

Tayo's Driving Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Eğlence ve eğitimi bir araya getiren bir çocuk oyunu olan Tayo's Driving Game tamamen ücretsiz.

Otobüs tutkusuyla yanıp tutuşan bir çocuğunuz varsa kemerlerini sıkı bağlamasını sağlayacak bir oyuna hazır olun. iOS için çıkan eğlenceli ve eğitici bir uygulama olan Tayo's Driving Game boyama oyunundan birçok farklı oyun moduna kadar geniş kapsamlı bir eğlence paketini yanında getiriyor. Cars filminden sonra iyice popüler olan konuşan arabalara katkı olarak kendi güleryüzlülüğünü gizlemeyen Tayo isimli minik otobüs ile mutlu bir şehir hayatını deneyimleyin.

Şehir içerisinde gündelik bir yaşam düzeni olan bir belediye otobüsünün penceresinden bakın. Tayo's Driving Game bu döngü içerisinde birçok farklı oyun modu barındırıyor. Bunların içerisinde otobüs boyama, ulaşım hattını düzenleme ve birebir otobüs yolculuğu yapma gibi seçenekler ön plana çıkıyor. Çocukların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlayacak bu çalışma matematik problemlerini bile eğlenceli bir biçimde sunmak konusunda iyi iş çıkartıyor. Etrafta bu iki kategoriyi harmanlayan oyunların az olduğu düşünülecek olursa iyi bir oyun olduğunu iddia etmek güç olmuyor.

Çocuklarınızı sevindirecek bir oyun olarak iPhone ve iPad cihazlarınız için hazırlanmış olan Tayo's Driving Game tamamen ücretsiz olarak indiriliyor. Üstelik uygulama içi satın alma seçeneklerinin bulunmaması nedeniyle oyunu indirmekle birlikte tam paketinden yararlanmış olacaksınız.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tayo TV English

    Tayo TV English, çocuklarınızın video izleyerek ve oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirebileceği ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Memory Game For Kids

    Memory Game For Kids, görsel olarak şekilleri eşleştirip hafıza geliştirmeye yarayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android çocuk oyunu.
  • Math Game

    Math Game, çocuklara özel geliştirilen eğlenceli ve öğretici bir matematik oyunu.
  • Game Girls Hairstyles

    Game Girls Hairstyles güzellik salonumuza gelen mankenlerin isteklerini gerçekleştirmek için çaba sarfettiğimiz bir oyun.
  • Tiny Math Game

    Tiny Math Game, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat eğlenceli, aynı zamanda eğitici bir matematik oyunudur.
  • Training Memory - Game

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hafıza güçlendirme oyunudur.
  • City Car Driving APK

    City Car Driving APK, gerçekçi araba sürme simülasyon oyunudur. Kendi içinde birçok mod'da bulundurmaktadır.
  • Driving School Sim APK

    Driving School Sim APK, birbirinden farklı modlar içeren popüler araba sürüş simülasyonu oyunudur.