TCP Port Forwarding

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,754 TOPLAM İNDİRME
0.53 MB DOSYA BOYUTU

TCP Port Forwarding, ağ trafiğini yakalamak ve yönlendirmek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir araçtır.

TCP Port Forwarding özel TCP portları üzerinden gelen trafiği diğer ağ bağlantısı arayüzlerine yeniden yönlendirmek için kullanabileceğiniz kolay kullanımlı bir yazılımdır.

Program aynı ağ bağlantısı üzerinde veya uzak sunucu üzerinde yer alan bağlantıları, farklı bir ağ bağlantısı üzerine yönlendirmenize ve kontrol altında tutmanıza olanak sağlamaktadır.

TCP Port Forwarding'in kullanıcı arayüzü üzerinde kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz yönlendirme işlemleri, istemci tarafında da kolayca yapılandırılabilmektedir.

Ağ bağlantınız üzerinde kullanmakta olduğunuz port ayarlarını farklı bir port bağlantısı üzerine yönlendirmek için kullanabileceğiniz başarılı bir yazılım olan TCP Port Forwarding, ağ bağlantısı yönlendirmek isteyen tüm kullanıcılar için basit bir çözüm sunmaktadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Port Forwarding

    PC Port Forwarding, bilgisayar kullanıcılarının port yönlendirme ve yansıtma işlemlerini gerçekleştirebilecekleri güvenilir bir yazılımdır.
  • Simple Port Forwarding

    Simple Port Forwarding, eMule, p2p ve torrent programlar için gereken port açma ve port yönlendirmeyi gerçekleştirir.
  • TCP Monitor

    TCP Monitor programı sayesinde tüm TCP ve ağ yönetimi işlemlerinizde bilgi edinebilir ve istatistik tutabilirsiniz.
  • TansuTCP

    Tansu TCP, yerel port üzerinde gelen istekleri dinleyerek istenilen sunucu ve port'a ileten TCP paket iletim programıdır.
  • Simple Port Tester

    Simple Port Tester ile ağ bağlantınız üzerinde bulunan bağlantı noktası yönlendirmelerini ve port ayarlarını kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • SmartSniff

    SmartSniff TCP/IP paketlerini yakalayan ve ağınız üzerinde olan biten her şeyi listeleyerek kullanıcılara sunan başarılı bir yazılımdır.
  • SocksCap

    Otomatik olarak Windows tabanlı UDP ve TCP ağını kullanan uygulamalar için SOCKS bağlantısının çarpraz geçiş iznini aktif eder.
  • CurrPorts

    Sisteminizde açık durumda bulunan TCP/IP ve UDP portlarını size liste biçiminde gösteren ve istenmeyen açık portları kapatabilen bu program ile port açma işlemlerinizi de kolaylıkla yapabilirsiniz.