TeamSpeak 3 Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3.4/5 ZİYARETÇİ
981,062 TOPLAM İNDİRME
0.25 MB DOSYA BOYUTU

Consept GAMES ekibi tarafından hazırlanan en popüler toplu sohbet programı olan TeamSpeak 3 programının Türkçe yaması.

Consept GAMES ekibi tarafından hazırlanan en popüler toplu sohbet programı olan TeamSpeak 3 programının Türkçe yaması. Programı daha iyi ve verimli şekilde kullanmak istiyorsanız, Türkçe yama dosyalarını tamamen ücretsiz bir şekilde indirip, programa uygulayabilir ve programı Türkçe olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

En popüler toplu olarak sesli iletişim programları arasında yer alan TeamSpeak 3, artık online oyun oynayan her oyunsever için vazgeçilmez bir hâl almış. Programı yeni kullanmaya başlayan ve İngilizce bilmeyen oyunseverler adına Türkçe yamayı indirip, programı daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Kullanıcılar bu yama sayesinde popüler mesajlaşma ve konuşma uygulaması olan TeamSpeak 3'ü Türkçe olarak kullanabilecekler. Yıllardır oyun dünyası tarafından da kullanılan başarılı program, Türkçe yaması ile birlikte Türk oyuncuları kendine hayran bırakıyor.

 

TeamSpeak 3 Türkçe Yama Kurulumu Nasıl Yapılır

Oğuzhan Arslan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Witcher 3 Türkçe Yama

    The Witcher 3 Türkçe Yama açık dünya tabanlı bir rol yapma oyunu olan The Witcher 3 için geliştirilmiş bir Türkçe dil paketi.
  • Devil May Cry 3 Special Edition Türkçe Yama

    Devil May Cry 3 Special Edition Türkçe Yama, Devil May Cry 3 Special Edition oyunu için özel olarak hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • Assassin's Creed 3 Türkçe Yama

    Assassin's Creed 3 Türkçe yama dosyalarını indirerek oyunun tüm detaylarına daha kolay bir şekilde hakim olabilirsiniz.
  • Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama

    Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama, dünyaca popüler oyunlardan biri olan Prince of Persia'nın 3. versiyonu The Two Thrones'u Türkçe dil desteği ile oynayabilmeniz için hazırlanan yamadır.
  • The Walking Dead 3. Bölüm Long Road Ahead Türkçe Yama

    The Walking Dead 3. Bölüm Long Road Ahead Türkçe Yama ile oyununuzu Türkçe oynayabilirsiniz
  • Shaban Türkçe Yama

    Shaban Türkçe Yama, Shaban isimli oldukça eğlenceli oyunu Türkçe dil desteği ile oynayabilmenizi sağlayan Türkçe dil paketidir.
  • Papers Please Türkçe Yama

    Papers, Please Türkçe Yama, oyuna Türkçe dil seçeneği ekliyor
  • Deadlight Türkçe Yama

    Deadlight Türkçe Yama, heyecanlı ve aksiyon dolu bir zombi oyunu olan Deadlight'ı Türkçe oynayabilmeniz için hazırlanmış olan Türkçe dil paketidir.