Teddy Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Teddy Pop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Teddy Pop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir balon patlatma oyunudur. Çocukların çok seveceği bir oyun olan Teddy Pop ile balonları patlatarak yüksek puanlara ulaşıyorsunuz.

Sevimli karakterleri ve rengarenk kurgusuyla dikkat çeken Teddy Pop, çocukların çok seveceği bir oyundur. Oyunda baloncukları patlatıyor ve Teddy'nin kaçırılan kız arkadaşını kurtarmaya çalışıyorsunuz. Son derece eğlenceli kurgusu ve basit oynanışıyla karşımıza çıkan Teddy Pop, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Oyunda isabet gücünüzü sınıyor ve baloncuları uygun yerlerin fırlatmaya çalışıyorsunuz. Farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda karakterinizi kişiselleştirebiliyorsunuz. Maceranın ve aksiyonun kol gezdiği oyunda bazı özel güçleri de kullanabiliyorsunuz. Ayrıca oyunu internet bağlantısı olmaksızın da oynayabiliyorsunuz.

Renkli grafikleri ve eğlenceli sesleriyle ilgi çeken Teddy Pop, her yaştan bireye hitap eden bir oyundur. Oyunda eğlenceli dünyalara seyehat ediyor ve boş zamanlarınızı en güzel şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Becerilerinizi sınayabileceğiniz Teddy Pop oyununu sakın kaçırmayın.

Teddy Pop oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Teddy Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Teddy Pop, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Teddy Pop, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir balon patlatma oyunu olarka karşımıza çıkıyor. Oyunda renkli balonları patlatıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Çocukların severek oynayacağı bir oyun olan Teddy Pop, sevimli karakterleri ve eğlenceli kurgusuyla dikkat çekiyor. Sevimli ayı Teddy'nin kaçırılan kız arkadaşını kurtarmaya çalıştığınız oyunda birbirinden eğlenceli sahneler yer alıyor. Zaman öldürmek için oynayabileceğiniz oyunda karakterlerinizi kişiselleştirebiliyor ve daha eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Oyunda baloncuklar fırlatıyor ve aynı renkleri denk getirerek blokları yok etmeye çalışıyorsunuz. İnternet bağlantısı olmadan da oynayabileceğiniz Teddy Pop'u sakın kaçırmayın.

Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyun her yaştan bireye hitap ediyor. Eğlenceli dünyalarda maceradan maceraya koşuyor ve boş zamanlarınızı en güzel şekilde değerlendiriyorsunuz. Becerilerinizi ve özel yeteneklerinizi test edebileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Teddy Pop oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Teddy the Panda

    Teddy the Panda, sevimli bir pandanın bakımını üstlendiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • My Talking Teddy

    My Talking Teddy, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sanal hayvan oyunudur.
  • Get Teddy

    Get Teddy, küçük bir çocuğu oyuncak ayısına ulaştırmaya çalıştığımız, Android platformuna özel bir bulmaca oyunudur.
  • Pop The Car

    Pop The Car ilginç bir mobil beceri oyunudur
  • Don't Pop!

    Don't Pop! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Pop The Ice

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Panda Pop

    Panda Pop oldukça eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Pop the Lock

    Pop the Lock, harika zamanlama yaparak kilidi açmanız gereken bir refleks oyunu.