Tekken 7

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8,250 TOPLAM İNDİRME

Tekken 7 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Tekken 7, Namco Bandai'nin ünlü dövüş oyunu serisinin son oyunu.

Hatırlanacağı üzere Tekken oyunları daha önceden sadece oyun konsolları için yayınlanırlardı. Kendine has dövüş mekanikleriyle dikkat çeken bu oyunları atari salonlarında da oynayabilme imkanı bulmuştuk. Fakat Tekken oyunları bilgisayarlar için geliştirilmemişlerdi, bu nedenle bu başarılı dövüş oyunları PC oyuncuları için hep ulaşılamayan bir güzellik olmuşlardı. Kimi oyuncular da emülatörler yardımıyla eski Tekken oyunlarını bilgisayarlarda çalıştırma yoluna başvurmuş olsalar da yeni çıkan Tekken oyunları halen erişilemez oyunlar niteliğindeydi. Neyse ki Tekken 7 PC sürümü ile birlikte bu durum değişiyor ve seri ilk defa resmi olarak PC oyuncularıyla buluşuyor.

Tekken 7 temel olarak sinematik bir anlatımla sunulan bir hikaye içeren ve online olarak da oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu. Oyunda eski Tekken oyunlarından tanıdığımız  kahramanlara yeni kahramanlar eklenirken, Akuma büyük bir sürpriz olarak karşımıza çıkıyor. Street Fighter serisinden tanıdığımız Akuma belki de Tekken 7'nin en heyecan verici yenilikleri arasında.

Güzel grafiklerle süslenen Tekken 7'nin minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 bir işletim sistemi (Windows 7 ve üzeri)

- 3.6 GHz Intel Core i3 veya eşdeğer özelliklere sahip bir işlemci

- 6 GB RAM

- 2 GB Nvidia GeForce GTX 660, GTX 750 Ti veya eşdeğer özelliklere sahip bir ekran kartı

- DirectX 11

- İnternet bağlantısı

- 60 GB boş depolama alanı

- DirectX uyumlu ses kartı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TEKKEN 8

    Oyuncular tarafından çokça beklenen dövüş oyunu TEKKEN 8, yeni nesil grafikleri ve sürükleyici hikayesiyle birlikte oyuncularla buluştu!
  • 7 Days to Die

    7 Days to Die ile zombi öldürmeye başlayın. Açık dünyada hayatta kalmaya çalışın ve hareket eden her şeyi vurun.
  • Resident Evil 7

    Resident Evil 7 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur.
  • Ace Combat 7

    Ace Combat 7: Skies Unkown, Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir tür uçak savaşı oyunu olarak piyasadaki yerini almaktadır.
  • Resident Evil Village

    Resident Evil Village, Resident Evil 7 Biohazard'ın devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Serinin en gerçekçi ve korkutucu grafikleriyle oyunculara müthiş bir deneyim sunuyor.
  • Windows 7 USB/DVD Download Tool

    Windows 7 USB/DVD Download Tool, USB flaş bellek veya DVD'ye Windows 7 ISO dosyasının önyüklenebilir (bootable) kopyasını oluşturur.
  • Windows 7

    Windows 7 ISO dosyası (disk görüntüleri dosyaları) ile Windows 7 yükleme medyası oluşturabilir, temiz Windows 7 yüklemesi yapabilirsiniz.
  • WinTuning 7

    WinTuning 7 ile Windows 7 işletim sisteminizin performansını arttırabilirsiniz