Temple Rumble - Afroball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Temple Rumble - Afroball, Androd telefonda oynayabileceğiniz iki boyutlu macera oyunu.

Temple Rumble – Afroball, karanlık temalı ilerlemeli oyunlarından hoşlananların eğlenerek vakit geçireceğini düşündüğüm kaliteli yapımlardan biri. Android telefon ve tablette kolay, rahat, keyifli oynanışı mümkün kılan yenilikçi kontrol sistemine sahip macera oyununda volkanın patlaması sonucunda bozulan dengeleri düzeltmek için uğraş veriyoruz.

25’den fazla bölüm içeren iki boyutlu macera oyunu olarak karşımıza çıkan Temple Rumble – Afroball’da doğa ve diğer tüm canlılarla uyum içinde yaşayanların bulunduğu bir dünyaya giriş yapıyoruz. Afroball, Teresita, Polpetta gibi değişik isimlere sahip sakinleri ile oynuyoruz. İnanılmaz yeteneklere sahip olan bu insanların serüveni ormandaki volkanın patlamasıyla başlıyor. Tüm dünyanın dengesini tekrar kurmak için çıktıkları yolculukta onlara eşlik ediyoruz. Büyülü ormanda birçok tuzak, engel, düşman onları bekliyor.

Fantastik mekanlarda geçen oyunda hindistan cevizleri büyük önem taşıyor. Öldüğümüz vakit olduğumuz yerde yeniden doğma, bölümün başından başlama, hindistan cevizlerini kullanarak karakter değişimi yapma veya yeni bölümlerin kilidini açma şansına sahibiz.

Erkan Calp

Temple Rumble - Afroball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Temple Rumble - Afroball, süper güçlere sahip karakterleri yönettiğiniz macera oyunu.

Temple Rumble – Afroball, tuzaklı yolları aşarak ilerlediğiniz macera oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidecek bir mobil oyun.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla şaşırtan yapımda orman ve tapınakta harekete geçen volkanın dengeleri bozmasıyla başlıyor hikayemiz. Özel yeteneklere sahip karakterlerimiz dünyanın bozulan dengesini düzeltmek için harekete geçiyorlar.

Bölüm bölüm ilerlediğimiz, her bölümde de ayrı engellerle karşı karşıya geldiğimiz iki boyutlu macera oyununda kontrol edebildiğimiz, süper güçlere sahip üç ana karakter; Afroball, Teresita ve Polpetta bulunmakta. Cocotina ormanı sakinlerinin de katıldığı serüvende volkanın patlatmasıyla bozulan doğa ve canlı uyumunu yeniden sağlamak. Türlü tuzaklar, düşmanlar engellerle karşılaşacağımız uzun soluklu bir yolculuk bizleri bekliyor. Koşma, zıplama, sürme… Tüm hareketleri uygulayarak ilerliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.
  • Temple Run 2

    Temple Run 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Tactical Monsters Rumble Arena

    Canavarlarla dolu hızlı oynanış sunan taktiksel rol yapma oyunu
  • Panda Run

    Panda Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Temple Run benzeri eğlenceli bir kaçış oyunudur.
  • Temple Escape - Adventure 2017

    Temple Escape - Adventure 2017, karakterinizle birlikte zorlu yolları koşarak geçmenizi amaçlayan bir mobil macera oyunudur.
  • Number Rumble

    Number Rumble : Brain Battle, arkadaşlarınızda birlikte matematik oyunları oynayabileceğiniz harika bir oyundur.
  • Rumble Arena

    Rumble Arena, Android cihazlar için geliştirilen sürükleyici bir aksiyon oyunudur.