Temple Run: Brave

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,123 TOPLAM İNDİRME
35.9 MB DOSYA BOYUTU

Temple Run: Brave, Temple Run eğlencesini bilgisayarlarınıza taşıyor

Temple Run: Brave, dünyaca ünlü Temple Run oyununu bilgisayarlarımıza taşıyan bir sonsuz koşu oyunu.

Windows 8 işletim sistemini kullanan bilgisayar ve tabletler için geliştirilmiş olan Temple Run: Brave, Imangi Studios'un en popüler mobil oyunlar arasında yer alan Temple Run oyununu ve Disney - Pixar'ın ülkemizde "Cesur" adıyla bilinen Brave adlı animasyonunu birleştiren bir oyun. Temple Run: Brave'deki temel kahramanımız olan Merida, Casur filmindeki serüvenine bu oyunda devam ediyor ve biz de ona bu eğlenceli kaçış yolculuğunda eşlik ederek tehlikelerden kaçmasına yardımcı oluyoruz.

Temple Run: Brave oynanış olarak Temple Run ile aynı yapıya sahip olan bir oyun. Oyunda tek değişen şey ana kahramanımız ve oyundaki mekanlar. Temple Run: Brave'de Merida ile sürekli koşarken onu yönlendirmemiz gerekiyor. Karşımıza farklı engeller çıkıyor; kimi zaman engellerin üzerinden atlarken kimi zaman aşağıdan kaymamız gerekiyor. Kahramanımızı sağa sola yönlendirirken bir yandan da ok ve yayımızla ateş ederek hedefleri vurabiliyoruz ve daha fazla para kazanabiliyoruz. Oyunda ilerledikçe oyun daha da hızlı ve heyecanlı hale geliyor.

Temple Run: Brave'de renkli 3 boyutlu grafikler ve Cesur filminden esinlenilmiş özel mekan tasarımları da bizi beklemekte.

Can Erdil Şentürk

Temple Run: Brave

x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
771 TOPLAM İNDİRME

Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.

Temple Run: Brave, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı ve sürükleyici bir sonsuz koşu oyunu olarak dikkat çekiyor. Hiç olmadığı kadar aksiyon barındıran bu oyun Imangi ve Disney'in ortak çalışmaları sonucunda hayat buluyor. Önceki versiyonlara göre çok daha dolu olan bu oyunda yepyeni özellikler bizleri bekliyor.

Oyuna ilk girdiğimiz anda grafiklerin ve modellemeleri elden geçirildiğini görüyoruz. Konsept olarak aynı kalsalar da yapı olarak epey farklılar. Açıkçası çok daha kaliteli ve canlı göründüklerini söyleyebilirim. Kontrol mekanizması ise aynı bırakılmış. Karakterimizi yine ekran üzerinde yapacağımız basit kaydırma hareketleri ile kontrol edebiliyoruz. Elbette bu aşamada hassasiyet çok önemli bir yere sahip. Zamanlamayı tutturamazsak oyunu kaybedebiliyoruz.

Temple Run: Brave'deki temel amacımız mümkün olduğunca fazla yol almak ve yol üzerindeki puanları toplamak. Elbette peşimizden şeytani ayı Mordu geliyor. Ne kadar ileri gidersek ve ne kadar puan toplarsak bölüm sonundaki skorumuz da o denli yüksek oluyor.

Reflekslerinize güveniyorsanız ve kaliteli bir koşu oyunu oynamak istiyorsanız Temple Run: Brave'i mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Temple Run: Brave

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Temple Run: Brave, aksiyon dozu yüksek, heyecanlı ve sürükleyici bir koşu oyunu.

Temple Run: Brave iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde keyifle oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu. Aksiyon dozunu git gide artıran Temple Run serisinin bu versiyonunda Imangi ve Disney bir araya gelerek ortaya orijinal bir yapım çıkartmayı amaçlamış. Başarılı olmuşlar mı? Hep beraber görelim.

Oyundaki dinamikler evvelki oyunların aynısı. Yine karakterimizi kontrol etmek için ekranda basit parmak kaydırmaları yapmamız gerekiyor. Tabii ki bu aşamada zamanlama çok önemli bir yere sahip. Yapılması gereken bir hareketi bir saniye erken veya geç yapmanız ne yazık ki kaybetmenize yol açabiliyor. Hal böyle olunca tüm dikkati ekrana vermek gerekiyor.

Oyunda çok sayıda yenilik mevcut. Hedeflere ok atabilmemiz ve bu sayede puan kazanabilmemiz, yenilenen görseller, geliştirilen fizik motoru ve yeni karakterler bunlardan sadece birkaçı. Oyundaki temel amacımız Mordu ismindeki şeytani ayıdan kaçmak ve mümkün olduğunca hayatta kalmak. Ne kadar uzun süre koşarsak o kadar fazla puan topluyoruz. Bu esnada bölümlere serpiştirilmiş olan puanları da toplamak gerekiyor. Bunu başarmak pek kolay olmuyor çünkü şeytani ayı sürekli olarak peşimizden koşuyor ve aynı anda iki farklı şeye konsantre olmak epey zorluyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Temple Run: Brave, bu kategoride oynayabileceği kaliteli ve sürükleyici bir oyun arayan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Temple Run: Brave

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Temple Run: Brave, Cesur adlı animasyon filmini konu alan bir sonsuz koşu oyunudur

Temple Run: Brave eğer Temple Run oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız ve Cesur adlı animasyon filmini eğlenerek izlediyseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olan Temple Run: Brave, temel olarak Temple Run oyunlarının klasik oyun yapısını Disney Pixar'ın ülkemizde "Cesur" adıyla gösterime giren Brave adlı animasyon filminin hikayesiyle birleştiriyor. Oyundaki ana kahramanlarımız Cesur'daki Merida ve arkadaşları olurken mekanlar da Cesur filminden esinlenen mekanlar olarak karşımıza çıkıyor.

Temple Run: Brave'de klasik Temple Run oyunlarından küçük bir farklılık da mevcut. Oyun boyunca kahramanımız sürekli koşarken onu sağa veya sola yönlendirerek engellerden kaçmasını sağlıyoruz. Ayrıca karşımıza tuzaklar, çukurlar ve çeşitli engeller çıkarken aşağıdan kaymamız veya zıplayarak engellerin üstünden atlamamız da gerekebiliyor. Temple Run oyunlarındaki bu klasik öğelerin haricinde bir de kahramanımız ok ve yay kullanarak ateş edebiliyor. Hedefleri vurduğumuzda ise ekstra para kazanabilmekteyiz.

Temple Run: Brave'in grafikleri mobil cihazlar açısından kaliteli olarak tanımlanabilir. Oyunda ne kadar uzun süre koşarsanız oyun o kadar hızlanıyor ve daha yüksek tansiyonlu bir hale geliyor. Eğer reflekslerinize güveniyorsanız Temple Run: Brave'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz bize bilgisayarımızda Temple Run keyfini sunuyor
  • Ocean Run 3D

    Ocean Run 3D, su altı dünyasında macera arayan sörfücünün yerine geçtiğiniz aksiyon dozu yüksek bir oyun.
  • Run The Shadow

    Run The Shadow, yüksek güvenlikli bir hapishane olan Alcatraz'dan kaçmaya çalıştığınız aksiyon dolu bir Windows 8.1 oyunu.
  • Brave Browser

    Brave Browser, reklam engelleme özellikli, Google Chrome'dan hızlı, güvenli web tarayıcısıdır.
  • Rayman Fiesta Run

    Rayman Fiesta Run türünün en iyi temsilcilerinden biridir
  • Run and Fire

    Run and Fire ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Sketch! Run!

    Sketch! Run! kalem kullanarak kahramanınızı yönettiğiniz bir platform oyudur
  • Marvel Run Jump Smash!

    Marvel Run Jump Smash! eğlenceli bir Marvel oyunudur