TempoPerfect Computer Metronome

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
20,926 TOPLAM İNDİRME
0.32 MB DOSYA BOYUTU

TempoPerfect Computer Metronome ile hiç aksamayan bir metronom sahibi olmaktasıız

TempoPerfect Computer Metronome kullanıcılara hiç aksamayan bir metronom sunan ve ücretsiz olarak kullanılabilen bir metronom programıdır.

Metronomlar bir müzik eserinde hızı ayarlamak ve parçaları doğru bir şekilde icra edebilmek için tasarlanmış araçlardır. Müzik ile uğraşan bir icracı ister herhangi bir enstrüman çalsın, ister sesi ile icra gerçekleştirsin gerek diğer müzisyenlerle aynı dili konuşabilmek, gerekse de bir paaçayı orjinali gibi icra etmek için metronoma ihtiyaç duyar.

Metronomlar ilk olarak mekanik cihazlar olarak ortaya çıkmışlardır. Günümüzde ise metronomlar teknolojinin nimetlerini kullanarak dijital hale dönüşmüşlerdir. Bu dönüşümün avantajlı yönleri bulunmaktadır. Mekanik metronomlar bu mekanik yapıları nedeniyle zaman içerisinde verimliliklerini kaybedebilmekte, çalışmalarını aksatabilmektedirler. Dijital metronomlar ise bu tip sorunlardan etkilenmezler ve her zaman aynı performansla çalışırlar.

İşte bu tip bir dijital metronom olan TempoPerfect Computer Metronome sayesinde müzik çalışmalarımızı ve egzersizlerimizi en doğru şekilde yürütebiliyoruz. Program bize dilediğimiz metronom hızını belirleyebilme imkanı vermesinin yanında özel vurguya sahip vuruşlar belirleyerek ritmi dilediğimiz gibi yapılandırma ve karışık ritmler oluşturma olanağı sağlıyor. Programda ayrıca görsel vuruş takibi yapmamızı sağlayan bir gösterge de yer alıyor. Eğer metronomla ilgili terimler hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz program içerisinde bir metronom terimleri klavuzu da bulunmakta.

Not: Program kurulum esnasında tarayıcı anasayfanızı ve varsayılan arama motorunuzu değiştirebilecek ek yazılımlar yükleme önerisinde bulunmaktadır. Programı çalıştırabilmek için bu eklentileri yüklemenize gerek yoktur. Eğer bu eklentilerden etkilendiyseniz aşağıdaki yazılımlar ile tarayıcınızı varsayılan ayarlarına geri döndürebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Computer Repair Shop

    Computer Repair Shop, sahtekar bilgisayar tamircisini canlandırabildiğimiz bir simülasyon oyunudur.
  • Computer Tycoon

    Computer Tycoon, kendi bilgisayar şirketinizi kurarak dünya devi olmaya çalıştığınız bir simülasyon oyunu
  • Remote Computer Manager

    Remote Computer Manager, uzak bilgisayar yönetimiyle ilgili basit işlemleri gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • The Computer Security Tool v4.0

    The Computer Security Tool ile bilgisayarınızda bulunan açık portların güvenliğini sınayabilir,tehlikelilik derecelerini görebilir,dosya güvenliğini denetleyebilir,kısacası sistem güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.
  • Computer Lock Up

    Bilgisayarınızı iki tuşla kolayca kilitleyin, özel bilgilerinize kimse ulaşamasın.
  • Optimize Computer v1.4

    Bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları temizleyerek bilgisayarınızın hızlanmasını sağlayan bir disk temizleme aracı.
  • What's On My Computer

    Bilgisayarınızdaki yazılımlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için kullanabileceğiniz bu küçük program sayesinde virüs, truva atı, casus yazılım gibi zararlı yazılımları da bilgisayarınızdan uzak tutabilirsiniz.
  • Silent Eyes Computer Monitor

    Bilgisayarınızın başında yokken hangi işlemlerin yapıldığını merak ediyorsanız işte tam size göre bir program. Bilgisayarınızda kim ne yapmış, hangi sitelere girmiş, kimlerle yazışmış, hangi programları çalıştırmış gibi tüm