Tennis Pro 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
481 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Tennis Pro 3D, dokunmatik ekranlı ve klasik Windows 8.1 cihazlarda oynanabilen ücretsiz bir tenis oyunu.

Tennis Pro 3D, mobilin yanı sıra Windows tabanlı tablet ve bilgisayarlarda da oynanabilen ücretsiz ve küçük boyutlu bir tenis oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sadece yapay zekaya karşı oynamamıza izin verse de 4 oyun modu ile bu açığını kapatıyor.

Windows Mağazası’nda en fazla oyun modu sunan tenis oyunu görsel olarak zayıf olmasıyla düşük donanımlı Windows 8.1 tablet ve bilgisayar kullanıcılarına hitap ediyor. Oyun seçiminizi yaparken görsellikten ziyade oynanışa önem veren biriyseniz farklı oyun modları sunan bu spor oyununu seveceğinizi düşünüyorum.

Sadece birinci şahıs kamera açısıyla oynanan tenis oyunun en dikkat çeken özelliği farklı oyun modları sunması. Oyuna giriş yaptığınızda Pro-Fun, Tournament, Exhibition ve Challenges modları sizleri karşılaşıyor. Her ne kadar bu modlardan hepsi açıkmış gibi görünse de bazılarına girebilmek için ciddi miktarda altın kazanmanız gerekiyor. Yani tüm modlarını denemeden önce bol bol pratik yaparak altın kazanmanız lazım. Neyse ki gerçek para ödememiz istenmiyor. Oynanabilir içeriklerden kısaca bahsetmem gerekirse:

  • Pro-Fun modunda boş bir kortta antrenman yapıyorsunuz ve tek amacınız fırlatılan topları hedeflere isabet ettirmek. Hem puan kazanabildiğiniz hem de atışlarınızı geliştirebildiğiniz bir oyun modu da diyebilirim.
  • Tournament modunda tahmin edeceğiniz üzere amatörden profesyonele tüm oyuncularla maça çıkıyorsunuz ve kaybetme lüksünüz yok. Lakin turnuvalara katılmak için belli bir miktar altın ödemeniz gerekiyor. Ayrıca şimdilik sadece iki turnuvaya katılabiliyorsunuz.
  • Exhibition modunda ise teke tek maçlar yapıyorsunuz. Yalnız karşınıza sadece yapay zekayı alabiliyorsunuz. Her ne kadar yapay zekanın zorluk düzeyi ayarlansa da sonuçta gerçek kişi olmadığından bir süre sıkıyor.
  • Son oyun modu Challenges ise farklı seviyede oyuncuları karşınıza çıkıyor. Dilediğinizi seçerek meydan okumayı başlatıyor ve maça çıkıyorsunuz. Kazandıkça sonraki oyuncuya geçiyorsunuz.

Dokunmatik ekranlı cihazlarda basit kaydırma hareketleriyle, klasik bilgisayarlarda da fare ile oynanabilen Tennis Pro 3D oyunu şu an için Windows 8.1 cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi tenis oyunu.

Erkan Calp

Tennis Pro 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Tennis Pro 3D, Android tablet ve telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu bir tenis oyunu.

Tennis Pro 3D, Android işletim sistemli telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu bir spor oyunu. Turnuvalara katılabileceğiniz, teke tek meydan okuyabileceğiniz veyahut tek başınıza antrenman yapabileceğiniz tenis oyununun en dikkat çeken özelliği farklı kamera açısı.

Android cihazınızda yer verdiğiniz oyunlar arasında spor – tenis oyunları da varsa çizgi film tadında görseller sunan lakin uzun süreli oynattırmayı başaran Tennis Pro 3D oyunu ile tanışmalısınız. Görsel olarak mevcut oyunlarla kıyasladığımızda biraz geride kalsa da gerek birinci şahıs kamera açısıyla oynama imkanı sunmasıyla gerekse de farklı oyun modları içermesiyle benzerlerinden ayrılıyor.

Oldukça ufak boyutlu olduğundan hemen indirip oynayabileceğiniz bu tenis oyununda Tournament, Pro-Fun, Exhibition ve Challenges olmak üzere 4 seçeneğiniz var. Bu modlardan hepsiyle oynadım ve hepsinin ayrı keyif verdiğini söyleyebilirim. Oyun modlarının içeriklerinden kısaca bahsetmem gerekirse; Tournament modunda adında da anlayacağınız üzere eleme usulü maçlara katılıyorsunuz. Turnuva sonrası kupayı kazanmak için oldukça uğraş vermeniz gerekiyor. Pro-Fun modunu seçtiğinizde tek başınıza antrenman yapıyorsunuz. Karşıdan –nereden geldiği belli olmayan bir noktadan- üzerinize tenis topu atılıyor ve farklı noktalarda karşınıza çıkan hedef tahtalarına isabet ettirmeye çalışıyorsunuz. Diğer bir oyun modu Exhibition’da yapay zekaya karşı pratik yapıyorsunuz. En beğendiğim oyun seçeneği Challenges’da da amatör tenis oyuncularından profesyonellere birçok tenis oyuncusu ile maçlara çıkıyorsunuz ve kaybetme lüksünüz yok. Kazandıkça daha iyi atışlar yapan, daha çevik rakiplerle karşılaşıyorsunuz.

Oyunun kontrol sistemi alıştığımızın dışında olduğundan bahsetmek istiyorum. Atış yapmak veya gelen atışı karşılamak için basit kaydırma hareketini kullanıyorsunuz. Topu atacağınız yeri de kaydırma hareketinizle belirliyorsunuz. Bu, basit görünse de birinci şahıs kamera açısından oynadığınızdan oyuncuyu göremiyor ve rahat rahat kontrol edemiyorsunuz. İlk oynayışınızda biraz zorlanacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.

Erkan Calp

Tennis Pro 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Tennis Pro 3D, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz 4 farklı oyun modu içeren bir tenis oyunu.

Tennis Pro 3D, karşımıza sadece yapay zekayı alabildiğimiz, farklı oyun modları sunan bir tenis oyunu ve hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olmasının yanında cihazda fazla yer kaplamamasıyla beğenimi kazanıyor.

iOS tabanlı telefon ve tabletlerde rahat bir oynanış sunan ücretsiz tenis oyununda 4 oyun modu (tanıtımda sanırım sonradan dahil edildiğinden turnuvadan bahsedilmemiş, 3 olarak geçiyor.) seçeneğimiz var. Üzerimize farklı noktalardan gelen tenis topuna vurarak gösterilen hedefleri indirmeye çalıştığımız atışlarımızı geliştirmeye yönelik hazırlanmış Pro-Fun, amatör ve profesyonel tenis oyuncularıyla teke tek maçlara çıkarak meydan okuduğumuz Challenges (kademe kademe açılmıyor, dilediğimiz seviyedeki oyuncuyu seçebiliyoruz.), yapay zekaya karşı pratik yapabildiğimiz Exhibition ve maç kaybetme lüksümüzün olmadığı Tournament açılır halde karşımıza çıkan seçenekler arasında.

Orta halli görseller sunan spor oyununda turnuvalar ve meydan okumalar sonrası kazandığımız altınları tenis kortlarının kilidini kaldırmak için kullanabildiğimiz gibi oyuncumuzun özelliklerini geliştirmek için de kullanabiliyoruz. Oyuncumuzun güç, dayanıklılık ve hızını artırabiliyoruz.

Oyunun oynanışı ise alışma süreci gerektirecek kadar zor. Birinci şahıs kamera açısından oynuyoruz ve atış yapmak / karşılamak için kaydırma hareketlerini kullanıyoruz. Oyunun başında da yazılı ve görsel olarak hareketleri nasıl yapacağımız gösteriliyor. Lakin o kadar fazla kombinasyon kullanılmış ki kafa karıştırıyor ve hemen adapte olamıyorsunuz.

Erkan Calp

Tennis Pro 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Tennis Pro 3D, Windows Phone platformundaki en ufak boyutlu ve eğlenceli tenis oyunu.

Tennis Pro 3D, ücretsiz ve ufak boyutlu tenis oyunları arasında bence en başarılısı ve Windows Phone’da indirilebilir olması oldukça güzel. Hem görsel hem de oynanabilirlik olarak diğer platformlardan farklı bir şekilde karşımıza çıkmayan spor oyununda 4 farklı oyun seçeneği var.

Birinci şahıs kamera açısı ile oynanan tenis oyunlarından biri olan Tennis Pro 3D oyunu, oyun modlarıyla öne çıktığından oynanıştan önce modlardan kısaca bahsetmek istiyorum. Tournament, Pro-Fun, Exhibition ve Challenges ilk etapta açık gelen oyun seçenekleri arasında. Tournament modunu seçtiğimizde İngiltere ve Fransa olmak üzere iki seçenek karşımıza geliyor ve giriş ücretini (altınlarımızı kullanıyoruz.) vererek turnuvaya katılıyoruz. Her maç kazanmamız gereken bu mod uzun süreli olduğundan oyunu beğenirseniz oynayacağınızı düşünüyorum. Diğer oyun modumuz Pro-Fun’da karşıdan atılan tenis topuna karşılık vererek farklı noktalarda beliren hedefleri vurmaya çalışıyoruz. Yani atışlarımızı geliştirmek için oynayabileceğimiz bir mod. Exhibition’da ise karşımıza yapay zekayı (seviyesini ayarlayabiliyorsunuz.) alarak antrenman yapıyoruz. Son oyun modu Challenges’da da amatörden profesyonele birçok oyuncu karşımıza çıkıyor ve dilediğimizi seçerek birebir maçlar yapıyoruz.

Kazandığımız maçlar neticesinde topladığımız altınları sadece turnuvalara girebilmek için harcamıyoruz. Aynı zamanda farklı kortların kilidini açmak ve oyuncumuzun güç, hız ve dayanıklılık özelliklerini artırmak için kullanabiliyoruz.

Her gün bonus içerikler sunan oyun oynanış olarak ta benzerlerinden oldukça farklı. Birinci şahıs kamera açısıyla oynadığımızdan oyuncumuzu hiç göremiyoruz ve farklı kaydırma hareketlerini kullanarak oynuyoruz. Her ne kadar oyunun başında hareketlere ilişkin yardımcı sunulsa da kolay alışılmıyor, pratik gerektiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Table Tennis Pro

    Mükemmel Bir Masa Tenesi Oyunu
  • Tennis World Tour

    Tennis World Tour, Steam üzerinden edinilebilen bir spor oyunudur.
  • World of Tennis: Roaring '20s

    Düşük donanımlı Windows 10 PC'ler için en iyi ücretsiz tenis oyunu
  • Tennis Titans

    Bilgisayarınız başında eğlenceli saatler geçirmenize yardımcı olacak eğlenceli bir tenis oyunu.
  • 3D Impact Pro 1.25

    3D Impact Pro ile, web sayfalarınız için çok güzel 3D animasyonlar, başlıklar, objeler, butonlar, ve logolar yapabilirsiniz.
  • Basketball 3D

    Basketball 3D, boş zamanlar için ideal spor oyunları arasında ve Windows 8.1 cihazlar için de ücretsiz olarak geliyor.
  • Flick Soccer 3D

    Flick Soccer 3D eğlenceli bir şut atma oyunudur
  • Ball 3D: Soccer Online

    Ball 3D: Soccer Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur.