Tentacles - Enter the Mind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Tentacles - Enter the Mind, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Tentacles - Enter the Mind, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı türde parkurların yer aldığı oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Sonsuz oyun moduna sahip bir aksiyon oyunu olan Tentacles - Enter the Mind, 3 boyutlu parkurlar arasında gezinip altın toplamaya çalıştığınız bir oyundur. Zihin karmaşası şeklinde karşımıza çıkan oyunda büyüleyici bir atmosferle karşılaşıyorsunuz. Farklı katmanlardan oluşan oyunda göz küresi şeklindeki bir karakteri kontrol ediyorsunuz. Harika bir deneyim sunan oyunda işiniz bir hayli zor. Arkadaşlarınıza karşı mücadele edebileceğiniz bir ortam da sunan oyunda dikkatli olmalı ve düşmanlarınızın icabına bakmalısınız. Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı oyunda low poly tarzında rengarenk grafikler bulunuyor. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Tentacles - Enter the Mind'ı mutlaka denemelisiniz.

Akıl oyunlarını ve düşünmeyi sevenlerin telefonlarında mutlaka bulunması gereken bir oyun olan Tentacles - Enter the Mind'ı kaçırmayın. Tentacles - Enter the Mind oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tentacles - Enter the Mind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
198 MB DOSYA BOYUTU

Tentacles - Enter the Mind, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Tentacles - Enter the Mind, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunudur. Birbirinden zorlu parkurların yer aldığı oyunda düşünce gücünüzü sınıyorsunuz.

Birbirinden zorlu parkurların yer aldığı bir zihin oyunu olan Tentacles - Enter the Mind, farklı katmanlar arasında ilerleyerek altınları toplamaya çalıştığınız bir oyundur. Aksiyon dolu sahnelere sahip olan oyunda düşmanlar ve engeller yer alıyor. Dikkatli olarak tüm engelleri geride bırakmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda liderlik koltuğuna oturabiliyorsunuz. Göz küresi şeklindeki bir karaktere sahip olan oyunda zevkli zamanlar da geçirebiliyorsunuz.

Harika bir deneyim sunan oyunda işinizin bir hayli zor olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca oyunda low poly tarzında rengarenk grafikler yer alıyor. Beğenerek oynayabileceğiniz Tentacles - Enter the Mind'ı mutlaka denemelisiniz. Farklı mekaniklere de sahip olan oyunda eşsiz bir oyun deneyimi yaşıyorsunuz.

Tentacles - Enter the Mind oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunun detaylı oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bruce Lee: Enter The Game

    Bruce Lee: Enter The Game mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Mind The Dot

    Mind The Dot, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Vita-mind Dr. Sleep

    Vita-mind Dr. Sleep daha rahat uyumanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Zippy Mind

    Zippy Mind, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zor bir bulmaca oyunudur.
  • Mind Box

    Mind Box, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Movies Mind

    Movies Mind, film severlerin oldukça beğeneceği ücretsiz film tahmin etme uygulamalarından bir tanesidir.
  • Mind Games - Brain Training

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz akıl oyunları uygulamasıdır.
  • Agency of Anomalies: Mind Invasion

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.