TETRIS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,151 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

TETRIS klasik tetris oyununu mobil cihazlarımıza getiriyor

TETRIS klasik tetris oyununu mobil cihazlarımızda oynamamıza olanak sağlayan resmi tetris oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerimizde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir oyun olan TETRIS'te temel amacımız tepeden aşağıya doğru düşmekte olan farklı şekillere sahip cisimleri birbirleri ile uyumlu olacak şekiled tabana yerleştirmektir. Arada boşluk kalmayacak şekilde birleştirdiğimiz şekiller bize puan kazandırmaktadır ve kaybolarak yeni gelen cisimler için boş yer oluşturmaktadır.

TETRIS yenilenmiş ve görsel olarak hoş görünen grafiklerle süslenmiştir. Oyundaki renkler oldukça canlı ve oyun Android tablet ve akıllı telefonlarda akıcı bir şekilde çalışabilmekte. Oyunun kontrolleri günümüz dokunmatik cihazlara göre yeniden yapılandırılmış ve kolay bir oynanış sunmakta. TETRIS oyuna eklenen farklı oyun modları ile de zenginleştirilmiş bir içeriğe sahip hale getirilmiş. Marathon Mode ve TETRIS Galaxy adlı 2 farklı oyun modu keşfedilmek üzere oyun severleri bekliyor.

TETRIS oyundaki başarılarımızı kayıt altına alıyor ve yüksek puanlarımızı Facebook üzerinden paylaşmamıza ve liderlik sıralamalarına girmemize de izin veriyor.

Can Erdil Şentürk

TETRIS

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,629 TOPLAM İNDİRME

TETRIS, yılların popüler oyununun mobil sürümüdür.

TETRIS yılların eskitemediği popüler oyunun mobil sürümüdür.

Electronic Arts tarafından sunulan oyunda birbirinden güzel çeşitli oynanış biçimleri sunuluyor. Dokunmatik ekran ile oldukça işlevsel bir oyun deneyimi sunan TETRIS, retina ekran desteği ile iPhone 4 cihazlarda üstün bir görüntü sunuyor.

Oyun üzerinde oluşturulan görsel animasyonlar oldukça eğlenceli bir oyun ortamı yaratırken klasik TETRIS teması başarılı bir şekilde aktarılıyor. "Marathon" isimli klasik TETRIS kurgusu ile mobil cihazınızda nostaljik bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tetris Blitz

    Tetris Blitz, tetris oyununu Android cihazınızda oynamanıza izin veren bir Electronic Arts yapımı.
  • TETRIS free

    TETRIS, yılların popüler oyununun mobil sürümüdür.
  • Tetrid

    Tetrid, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz tetris benzeri bulmaca oyunu.
  • Block Puzzle Forest

    Block Puzzle Forest, Android cihazlarda oynanabilir tetris benzeri bulmaca oyunu.
  • Block Puzzle King

    Block Puzzle King, Tetris'i andıran bir mobil bulmaca oyunudur
  • Find the Balance

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Find the Balance mobil oyunu, kendine has bir tetris modeli üzerine kurulu bulmaca tarzında bir mobil oyundur.
  • Retrix

    Retrix, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz retro görünüme sahip bir tetris oyunu.
  • Block Puzzle Mania

    Block Puzzle Mania, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi tetris oyunlarından bir tanesi.