TextMe Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
327 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

TextMe Up uygulamasını kullanarak Android cihazınızdan çok sayıda sanal numara alabilir ve çağrılar yapabilirsiniz.

TextMe Up uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının faydalanabilecekleri ücretsiz SMS gönderme ve çağrı yapma uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıktı. Uygulamayı kullanırken kendinize gerçek bir sanal telefon numarası alabildiğiniz için hem uzaktaki dostlarınızı aramak hem de aramalar alabilmek de mümkün hale geliyor.

ABD ve Kanada'daki numaralara ücretsiz olarak SMS gönderebilmenize izin veren uygulama, aynı zamanda tek bir hesap kullanarak birden fazla numara almanıza da olanak tanıyor. Böylelikle farklı işleriniz için farklı numaralar kullanıyorsanız hepsini tek bir telefondan yönetmeniz kolay bir hale geliyor. Lakin şimdilik alınabilen numaraların sadece ABD, Kanada ve Fransa numaraları olduğunu da belirtelim.

Yiğit Ekim Demir

TextMe Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

TextMe Up uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan sanal numaralar alabilir ve kolayca çağrı yapabilirsiniz.

TextMe Up uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından sahte telefon numaraları alabilmelerini ve bu numaraları kullanarak arama, SMS gönderme gibi işlemleri yapabilmelerini sağlayan ücretsiz araçlar arasında yer alıyor. Oldukça kolay kullanılabilen ve tek bir hesaptan onlarca farklı sanal telefon numarası alabilmenize olanak tanıyan uygulama, böylelikle birden fazla farklı iş yapanların da beğenisini kazanacaktır.

Fakat şimdilik uygulamada alabileceğiniz numaralar sadece ABD, Kanada ve Fransa numaraları olarak belirlenmişler. Yurtdışındaki dostlarınızı daha uygun fiyatlara aramanız ve ücretsiz SMS'ler gönderebilmeniz için denemeniz gereken sanal telefon numarası uygulamaları arasında yer aldığına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clean Up!!!

    Clean Up!!! ile Android cihazınızın belleğni temizleyerek performansını arttırabilirsiniz
  • I Can't Wake Up! Alarm Clock

    I Can't Wake Up! Alarm Clock, sabahları alarm ile zor uyananlar için geliştirilen farklı, kullanışlı ve ücretsiz bir Android alarm uygulamasıdır.
  • Heads-up Notifications

    Android telefon ve tabletinizdeki bildirimleri daha belirgin ve özel bir şekilde alın
  • Speed Up Expert

    kapsamlı temizleme fonksiyonu ile dikkat çeken bu uygulama ile cihazınızın genel performansını artırabilir ve pil ömrünü uzatabilirsiniz.
  • Sheep Up!

    Sheep Up! adlı Android oyununda amacımız koyunlara yardımcı olmak ve kutuların dışına çıkmalarını sağlamak.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır