textPlus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME

textPlus uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca mesajlar gönderebilir, aramalar yapabilirsiniz.

textPlus uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarını birer mesajlaşma ya da ücretsiz arama yapma aracına dönüştürebilmeleri için hazırlanmış kullanımı kolay bir araç. Özellikle de tabletini kullanarak çağrılar yapmak için çok kullanışlı özelliklere sahip diyebilirim. Uygulamanın içerisindeki arama yapma fonksiyonu sayesinde gerçek numaraları bile arayabiliyor, bunu oldukça ucuz krediler yardımıyla gerçekleştirebiliyorsunuz.

Elbette klasik mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi internet bağlantısı üzerinden mesajlaşmalar gerçekleştirmek de uygulama ile mümkün. Böylelikle aynı anda hem SMS gönderebilir, hem internet mesajları atabilir, hem de gerçek numaraları yahut diğer textPlus kullanıcılarını sesli olarak arayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

textPlus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
22.9 MB DOSYA BOYUTU

textPlus uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca mesajlar gönderebilir, aramalar yapabilirsiniz.

textPlus uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış bir mesajlaşma ve çağrı yöneticisi olarak karşımıza çıktı. Hem mobil cihazlarınızdan mesajlar gönderebilmek için kullanabileceğiniz, hem de SMS ve çağrılar göndermek için faydalanabileceğiniz uygulama, böylelikle oldukça geniş kapsamlı bir iletişim uygulaması haline geliyor.

İçerisindeki uygun fiyatlı kredilerle her ne kadar gerçek telefon numaralarını arama şansınız olsa da, uygulamayı kullanan diğer kişileri aramak ya da onlara internet üzerinden mesajlar göndermek de mümkün. Böylelikle çok farklı ihtiyaçlara yönelik iletişim araçlarını textPlus içerisinden kullanmak oldukça basit oluyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır