The Beginning

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

The Beginning oynaması oldukça keyifli bir uçak savaşı oyunudur

The Beginning eğer siz de benim gibi çocukluğunuzu atari salonlarında geçirdiyseniz hoşunuza gidecek ve kısa sürede bağımlılık yapacak shoot em up türünde bir mobil uçak savaşı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz The Beginning, Raiden gibi atari salonu klasiklerinin sahip olduğu oyun yapısını mobil cihazlarımıza taşıyor. Oyunda kainatı kurtarmaya çalışan kahraman pilotlar olarak aksiyonun içerisine dalıyoruz. Uzaylı bir ırk kainatı yok etmek için harekete geçtiğinde onları durdurmak için galaksiyi dolanmamız ve farklı gezegenleri ziyarey ederek uzaylıları vurmamız gerekiyor. Bu işi gerçekleştirmek için üstün teknolojilerle donatılmış 3 farklı savaş gemisinden birini seçebiliyoruz. Bu savaş gemileri farklı avantajlara ve dezavantajlara sahipler. Bu sayede kendi oyun stilinize daha uygun olan savaş gemisini seçebiliyorsunuz. Oyunu bitirdikten sonra diğer gemileri kullanabilir ve farklı bir oyun tecrübesi yakalayabilirsiniz.

The Beginning'de savaş gemimizi kuşbakışı kamera açısıyla yönetiyoruz. Ekranda dikey olarak ilerlerken bir yandan düşman ateşinden kaçıyoruz, diğer yandan ateş ederek düşmanları avlıyoruz. Farklı türde düşmanlarla karşılaştığımız oyunda bölüm sonu canavarları heyecanı artırıyor. Bu dev düşmanlar farklı saldırı şekillerine sahipler; bu nedenle bu düşmanlarla savaşırken daha dikkatli olmamız ve düşmanımıza uygun taktikler kullanmamız gerekiyor.

Akıcı bir şekilde çalışabilen The Beginning güzel grafiklerle donatılmış.

Can Erdil Şentürk

The Beginning

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

The Beginning klasik tarzda bir mobil uçak savaşı oyunudur

The Beginning 90'lı yıllarda bir hayli popüler olan shoot em up türündeki oyun yapısını mobil cihazlarımıza başarılı bir şekilde aktarmayı başaran bir uçak savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Beginning'de uzayın derinliklerinde geçen bir maceraya atılıyoruz. Oyunda bütün olaylar uzaylı bir ırkın evreni yok etmeye yeltenmesiyle başlıyor. Bu tehdidi ortadan kaldırmak için ise son umut olarak 3 kahraman pilot ortaya çıkıyor. Bu kahraman pilotlar farklı savaş gemileriyle uzaya açılıyorlar ve uzaylıların yaşadıkları gezegenleri ziyaret ederek onları yok etmeye çalışıyorlar. Biz de onlara eşlik ediyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.

The Beginning'de bize 3 savaş gemisinden birini seçme imkanı veriliyor. Bu gemiler kendilerine has saldırı şekillerine, avantajlara ve dezavantajlara sahipler. Kendi oyun stilinize en uygun olan gemiyi belirledikten sonra görevlere başlıyorsunuz. Bu görevlerde farklı türde düşman gemileriyle karşılaşıyoruz. Temel amacımız ise mermilere yakalanmadan ekrandaki bütün düşmanları yok etmek. Oyunda uçağımızı kuşbakışı kamera açısıyla yönetiyoruz. Ekranda dikey olarak ilerlerken sürekli yeni düşmanlar karşımıza çıkıyor. Belli bir sayıda düşmanı yok ettiğimizde bölüm sonu canavarına geliyoruz. Bu savaşlarda daha zorlu bir mücadele bizi bekliyor.

The Beginning güzel grafikleri ve yoğun aksiyonuyla kısa sürede bağımlılık yapabilen bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • THE DEAD: Beginning

    THE DEAD: Beginning heyecan, adrenalin ve aksiyon dolu bir mobil FPS oyunudur
  • House Secrets The Beginning

    Esrarengiz olayları inceleyeceğiniz gizemli bir ülkede macera dolu bir yolculuk sizleri bekliyor.
  • Dream Catchers: The Beginning

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Hold the Door, Defend the Throne

    Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Invincible: Guarding the Globe APK

    Heyecan verici çatışmaları içerisinde barındıran Invincible: Guarding the Globe APK, çizgi roman serisine dayanan mobil aksiyon RPG oyunudur.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.