The Blacklist: Conspiracy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
458 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

The Blacklist: Conspiracy, popüler polisiye dizi The Blacklist üzerine kurulu gizli obje oyunu.

The Blacklist: Conspiracy, NBC kanalının en çok izlenen polisiye dizisi The Blacklist üzerine kurulu gizli obje oyunu. Windows platformunda hem mobil hem de masaüstünde aynı oynanış sunan yapımda yeni bir FBI üyesi olarak birbirinden zorlu, sürprizlerle dolu çok sayıda soruşturmaya dahil oluyoruz. En büyük ortaklarımızdan biri FBI’ın en çok arananlar listesinde olduğundan kimseye de güven duymayan biriyiz.

Dünya genelinde büyük izleyici kitlesine sahip polisiye, suç, drama dizisi The Blacklist’in resmi mobil oyunu Gameloft’un imzasını taşımasıyla öne çıkıyor. Hem görsel hem de oynanış yönünden Windows platformundaki en iyi gizli obje bulma oyunu diyebilirim. Ücretsiz oynanabilir olması ve Türkçe dil desteği de bonusu.

Oyuna geçecek olursam; Yeni bir FBI üyesi olduğumuzdan deneyim kazanmamız için şehirde ne kadar olay varsa hepsi bize veriliyor. Hırsızlık, suikastçılar ve her türden FBI’ın listesine giren suçluların izini sürüyoruz. Bu noktada önemli kişilerin isimlerini almamızda bize bir dönem FBI’ın en çok aranan suçlular listesinde olan ve eski bir hükümet ajanı olan ama artık FBI’a yardım etme kararı almış biri; Reddington yardımcı oluyor.

Dizideki karakterleri de gördüğümüz hatta onlarla etkileşime girmemize izin veren oyunda yaptığımız seçimlere göre olayın gidişatını değiştirebiliyoruz. Şüphelileri yakaladıktan sonra yöneltilen sorulara farklı yanıtlar vererek farklı sonlar görebiliyoruz.

Erkan Calp

The Blacklist: Conspiracy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

The Blacklist: Conspiracy, yeni bir FBI üyesi olarak olayları çözdüğünüz bir Android oyunu.

The Blacklist: Conspiracy, NBC kanalında yayınlanan suç, polisiye, drama türündeki popüler dizi The Blacklist’in Android platformuna çıkan resmi oyunu. Gameloft’un imzasını taşıyan oyunda dizide olduğu gibi gizemli olayları çözüyoruz ve dizide karşılaştığımız yerlerde bulunuyoruz.

Yeni bir FIB üyesinin yerine geçtiğimiz oyunda kaçak hırsızların, suikastçıların ve aranan diğer suçluların izini sürüyoruz. Suç mahallini inceleyerek şüphelileri sorguya çekiyor, yakaladığımız ipuçlarını analiz ederek gizemlerle örtülü olayları çözmeye çalışıyoruz.

Çok sayıda soruşturmaya dahil olduğumuz oyunda yaptığımız seçimler hikayenin gidişatını etkilediğinden büyük önem arz ediyor. Şüpheliyi FBI ekibine teslim etme veya potansiyel bir ajan olarak kullanma gibi seçimler yapabiliyoruz ki The Blacklist: Komplo oyununu benzerlerinden ayıran özelliklerden birisi de bu.

Türkçe dil desteğiyle gelen oyun sadece gizli objeleri bulma üzerine kurulu değil. Delil toplama ve incelemenin haricinde mini oyun ve bulmacalarla ipuçları buluyor, soruşturmaları yönetiyoruz. Dizi üzerine kurulmuş bu yapımı kesinlikle indirip oynamalısınız.

Erkan Calp

The Blacklist: Conspiracy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

The Blacklist: Conspiracy, NBC kanalının popüler polisiye dizisinin resmi mobil oyunu.

The Blacklist: Conspiracy, NBC kanalında yayınlanan polisiye dizi The Blacklist’in resmi mobil oyunu ve iOS platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş. Popüler mobil oyunların geliştiricisi Gameloft’un imzasını taşıyan oyunda yeni bir FBI üyesi olarak çok sayıda soruşturmaya dahil oluyoruz.

Ortaklarımızdan birinin FBI’ın en çok arananlar listesinde olmasından dolayı kimseye güvenmeyen bir FBI üyesi olarak hırsızların, suikastçıların ve her türden aranan suçlunun izini sürerken suçun anahtar ismi Raymond Reedington’a ve Postane görev birimine katılıyoruz. Esrarengiz olayların döndüğü suç mahallini incelemekten şüphelileri sorguya çekmeye her işi biz üstleniyoruz.

Dizinin sevilen karakteriyle etkileşim kurarak ilerlediğimiz oyunda yaptığımız seçimler oyunun sonunu etkiliyor. Şüphelileri yakaladığımız vakit seçim yapmamız isteniyor ve seçimimize göre hikaye şekilleniyor. Oyunun Türkçe olması ise olayları çözme aşamasında oyundan daha fazla keyif almamızı sağlıyor.

Erkan Calp

The Blacklist: Conspiracy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

The Blacklist: Conspiracy, NBC kanalında yayınlanan polisiye dizinin resmi mobil oyunu.

The Blacklist: Conspiracy, Amerika’da en çok izlenen diziler arasında olan The Blacklist’in mobil platformlara uyarlanmış oyunu. Gameloft tarafından geliştirilen polisiye oyununda yeni bir FBI üyesi olarak çok sayıda soruşturmaya dahil oluyoruz. Hırsızlıklar, suikastçılar, her türde aranan suçlunun izini sürme ve şüphelileri sorguya çekme, ipuçlarını analiz etme işi bizde.

Windows Phone platformundaki en iyi gizli obje bulma oyunu diyebileceğim The Blacklist: Komplo, NBC kanalında yayınlanan popüler dizi üzerine kurulmuş. Dizideki karakterler yer alıyor ve olayları çözme aşamasında onlarla etkileşime geçebiliyoruz. Bu noktada oyunun Türkçe olduğunu belirtmekte fayda var; zira bu tür oyunlarda diyaloglar fazlasıyla olduğundan olayın ilerleyişini anlamak adın dil büyük önem arz ediyor.

Görsel açıdan da oldukça başarılı olan oyunda başta da söylediğim gibi yeni FBI üyesiyiz ve neredeyse tüm olaylar bize veriliyor. Suç mahallini inceleyip delil aramaktan, ipuçlarını analiz edip suçluları ortaya çıkarmaya ve tabii ki sorgulamaya tüm işleri yapıyoruz.

Oyunun dikkat çeken bir yanı da yaptığımız seçimlerin olayın akışını değiştirmesi. Şüphelileri yakaladığımız vakit FBI ekibine teslim etme veya potansiyel bir ajan olarak kullanma gibi ahlaki seçimler yapmamız isteniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist

    Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist oynayın ve iyi bir gizlilik oyunu nasıl yapılır öğrenin.
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • The Spectrum Retreat

    The Spectrum Retreat, Steam üzerinden satılan ve Portal'ı andıran yapısıyla dikkatleri çeken bir bulmaca oyunudur.
  • MonteCrypto: The Bitcoin Enigma

    MonteCrypto: The Bitcoin Enigma, Steam üzerinden oynanabilen Bitcoin hediyesi veren bir bulmaca oyunudur.
  • Stack the Balls

    Stack the Balls, bilardo toplarıyla oynanan bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Let the Cat in

    Let the Cat in ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur