The Curse

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
305 TOPLAM İNDİRME

The Curse çok iyi bir bulmaca oyunu. Kulaklıklarınızla oynamanızı tavsiye ediyoruz.

The Curse, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz mükemmel bir bulmaca oyunu olarak göze çarpıyor. Makul bir fiyat etiketine sahip olan bu oyun kötücül bir karakterin etrafında şekilleniyor ve oyunculara keyifle oynayabilecekleri bir bulmaca oyunu deneyimi yaşatıyor.

Kadim bir büyü tarafından hapsedilen karakteri bulmamızın ardından söz konusu bu karakter bize türlü bulmacalar sormaya başlıyor. Şayet bu bulmacaları bilemezsek karakterden kurtulma şansımızı yitiriyoruz. Metruk ve gizemli bir ses tonuna sahip olan bu karakterin konuşmaları, oyun boyunca bizi yönlendiriyor.

The Curse'de zorluk seviyesi kademeli olarak artan onlarca bulmaca buluyoruz. Bu bulmacaların her biri farklı bir tasarıma sahip. Dolayısıyla sürekli aynı şeyleri çözmek yerine belirli seviyelerde değişen, zorlu bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

The Curse'deki grafikler bir bulmaca oyunundan beklemediğimiz ölçüde kaliteli. Hem bölüm tasarımları hem de bölümler arasındaki geçişler çok kaliteli bir tasarıma sahip. Hemen hemen hiçbir disiplinde eksiklik hissettirmeyen The Curse, bulmaca oyunları oynamaktan hoşlananların kaçırmaması gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

The Curse

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

The Curse kötücül bir karakterin lanetini kaldırmak için mücadele verdiğimiz bir bulmaca oyunudur.

The Curse ilk olarak ücretsiz olarak sunulsa da popüler olmasının ardından ücretli olarak sunulmaya başladı. Aslında haksız da sayılmaz çünkü oyun aynı kategoride yer alan rakiplerine göre çok daha iyi bir bulmaca deneyimi sunuyor.

Oyunda uzun süredir esaret altında olan fakat yanlışlıkla serbest bıraktığımız bir karaktere karşı mücadele veriyoruz. Çıktığı gibi bizi lanetleyen bu şahıstan kurtulmak için sorduğu sorulara doğru yanıtlar vermeli ve bulmacaları tamamlamalıyız.

Karizmatik fakat korkutucu bir sese sahip olan bu karakterin türlü türlü bulmacaları ve bilmeceleri var. Bunlar ilk başlarda kolay gibi görünse de bölümleri geçtikçe işler zorlaşıyor ve çözülmesi zor bir hale geliyor.

Temel özellikler;

  • 100 birbirinden zor bölüm
  • 10 farklı bulmaca türü
  • 26 Game Center başarımı
  • Oyunun sonunda verilecek değerli bir hediye

Bulmaca ve zeka oyunları ilgi alanınıza giriyorsa The Curse mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer almalı. Birbirinden farklı ve ilginç konseptlere sahip olan bu oyun talep ettiği paranın kesinlikle hakkını veriyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fester Mudd: Curse of the Gold

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Broken Sword 5 - The Serpent's Curse

    90'lı yılların bir PC klasiği olan Broken Sword serisinin uzun süredir tutkuyla beklenen devam oyunu sonunda mobil platformlara da ulaştı.
  • Curse Breakers: Horror Mansion

    Curse Breakers: Horror Mansion korku temalı bir bulmaca oyunudur
  • Mummy Curse

    Mummy Curse'de firavunun lanetini kaldırmak için bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.
  • Hidden Objects - Pharaoh's Curse

    Ekranda bulunan gizli eşyaları biriktirip Antik Mısır temalı bulmacalar çözdüğünüz ücretsiz bir oyun.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır
  • Temple Final Run - Pirate Curse

    Engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağız.
  • Curse of Aros

    Piksel grafikler eşliğinde MMORPG deneyimi yaşayacağız.