The Deep: Sea of Shadows

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen The Deep: Sea of Shadows mobil oyunu, sevilen animasyon dizisi The Deep’ten uyarlanan keyifli bir aksiyon oyunudur.

The Deep: Sea of Shadows mobil oyununda popüler televizyon dizisi The Deep’ten parçalar göreceksiniz doğal olarak. Okyanusun derinliklerinde doğal yaşamı bozan karanlık bir sırrı aydınlatmak zorunda olduğunuz oyunda, diziyi izleyenlerin aşina olduğu Aronnax gemisini kullanacak ve büyük bir şövalye kostümüyle okyanusun derinliklerine inip karanlık sırrı aydınlatmak ve okyanus sakinlerinin hayatını normale döndürmek için mücadele vereceksiniz.

Lemuria’nın sırrını çözmeye çalışacağınız oyunda kontroller de oldukça kolay. Kahramanınızı hareket ettirmek için ekranı kaydırmanız yeterli olacak. Ayrıca tarayıcınız ile okyanusu tarayabilir ve okyanus yaşamına ışık tutabilirsiniz. Okyanus derinliklerinde dolaşmaktan büyük keyif alacağınız The Deep: Sea of Shadows mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

The Deep: Sea of Shadows

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
144.5 MB DOSYA BOYUTU

The Deep: Sea of Shadows, popüler animasyon dizisi The Deep'ten mobil oyunlara uyarlanan, iPhone ve iPad cihazlarda kullanıma uygun olan bir mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen The Deep: Sea of Shadows mobil oyunu, popüler animasyon dizisi The Deep’ten mobil oyun platformuna uyarlanan eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

The Deep: Sea of Shadows mobil oyunundan özellikle The Deep dizisini izleyen kullanıcıların oldukça keyif alması muhtemel. Zira oyunda diziden esintiler görmeniz mümkün. Diziye aşina olmayan kullanıcılar ise Lemuria, Aronnax gibi isimleri sıfırdan öğrenmek durumunda ancak o da oyunu oynamaya başladığınızda kendiliğinden öğrenilen detaylar aslında.

Oyunda Aronnax isimli dev bir gemiyi kumanda ederken, okyanus derinliklerine inme zamanı geldiğinde dev bir şövalye zırhıyla kendinizi koruyacaksınız. Okyanus yaşamını tehlikeye atan karanlık bir sırrı aydınlatmanız gereken oyunda hareket etmek için ekranı kaydırmanız yeterli olacaktır. Ayrıca radar tarayıcınız ile okyanusu tarayabilir ve yaratıklar hakkında araştırma yapabilirsiniz. 8 güçlü zırh seçeneği ve çeşitli yeteneklerle de zırhlarınızı geliştirebilirsiniz. Keyifle oynayacağınız The Deep: Sea of Shadows mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SkyWolf - Fully Armed Fighter

    SkyWolf - Fully Armed Fighter, efsane uçak savaşı oyunu Raptor: Call of the Shadows'a oldukça benziyor.
  • Shadows of Kurgansk

    Shadows of Kurgansk, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Sea of Lies: Leviathan Reef

    Sea of Lies: Leviathan Reef mobil oyunu Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen korsan motiflerini içeren bir aksiyon oyunudur.
  • Adventures Under the Sea

    Adventures Under the Sea ile deniz altında heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz
  • Ninja: Clash of Shadows

    Ninja: Clash of Shadows basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Hidden City: Mystery of Shadows

    Hidden City: Mystery of Shadows, hayalet şehirde geçen gizli obje bulma oyunu.
  • Sword of Shadows

    Sword of Shadows, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunudur.
  • Sea Hero Quest

    Sea Hero Quest, Android işletimine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.