The Dragon Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

The Dragon Revenge, Windows cihazınızda oynayabileceğiniz en hareketli ejderha savaş oyunu.

The Dragon Revenge, mobilin yanı sıra Windows tablet ve bilgisayarlarda da oynanabilir olan aksiyon dozu en yüksek ejderha oyunu olarak öne çıkıyor. İlginç hikayesiyle dikkat çeken oyunda altınları koruyan bir ejderhayı kontrol ediyoruz.

Oyuna giriş yaptığımızda bizleri ilk olarak çizgi roman tadında hazırlanmış bir hikaye karşılıyor. Hikaye oyundaki amacımız anlattığından mühim. Dolayısıyla kısa da olsa bahsetmeden olmaz. Mağarada altınları korumakla görevlendirilen bir ejderha yaşamanı sürdürmektedir. Bir gün köylülerden biri bu altınları fark eder ve ejderhaya rağmen girip almak ister. Bu esna da ejderhamız uyanır. Uykusundan uyandırılan ejderha tüm sinirini onu uyandıranlardan yani köylüden çıkarmak için uçmaya başlar. Hikaye bu noktada kesiliyor ve oyuna başlıyoruz.

Oyunda tüm amacımız bizden çalınan altınları geri almak. Köylüler gerek karadan gerekse de havadan kendini koruduklarından işimiz oldukça zor olsa da kızgın bir ejderhanın yapamacağı şey yok diyerek köyü alevler içerisinde bırakıyoruz. Ağaçları, köylülerin yaşadıkları yerleri alevlere boğuyor, bir yandan da okçularla ve diğer askerlerle mücadele vermeye çalışıyoruz.

Oyunun kontrol sistemi oldukça basit. Parmak hareketimizi takip eden ejderhanımızın özel güçlerini kullanmak için klavyeden farklı tuşlara basıyoruz. Örneğin; farenin sol tuşuna bastığımızda alev çıkarıyoruz. E tuşuna bastığımızda özel saldırımızı gerçekleştiriyoruz. Oyunda toplam 4 tuşumuz var. Tabii ki dokunmatik cihazda oynuyorsanız kaydırma ve dokunma hareketlerini kullanıyoruz.

Erkan Calp

The Dragon Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

The Dragon Revenge, uykusundan uyandırılan kızgın bir ejderhayı kontrol ettiğiniz Android oyunu.

The Dragon Revenge, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz beceri gerektiren bir ejderha oyunu. Ağzından püskürttüğü alevle dehşet saçan bir ejderhanın kontrolünü ele aldığınız oyunda amacınız sizi uykunuzdan uyandıran köy halkından intikamınızı almak.

Oyunun hikayesinden kısaca bahsetmem gerekirse; Köyün herkesce bilinmeyen bir yerinde altınlarla dolu bir mağarada ejderha yaşamanı sürdürmektedir. Bir gün köylülerden biri bu mağaraya giriş yapıp altınları çalmak ister ancak bu esnada ejderhayı derin uykusundan uyandırır. Bu noktada ejderhanımız meşhur hareketi olan ağzından alev çıkarma hareketiyle karşılık verir ve köye doğru hızlıca uçmaya başlar. Bu ilginç hikaye oyunun başında bir çizgi roman havasında karşınıza çıkarılıyor. Sonrasında oyuna giriş yapıyorsunuz.

Oyunda hedefiniz sizi uyandıran köylüler. Köylülerin yaşam alanları dahil her şeyi ağzınızdan çıkan alevle tabiri yerinde ise yerle bir etmelisiniz. Bunu başarmak bir ejderha olarak çok basit gözükse de köylü boş durmuyor ve size hem karadan hem de havadan karşılık veriyor. Çapraz ateşten kaçarak köyü alevler içerisinde bırakmanın tek yolu ise olabildiğince hızlı ve kararlı olmak.

Bölüm bölüm ilerlediğiniz oyunda puanınız verdiğiniz hasara göre değişiklik gösteriyor. Gün sonunda ne kadar birim, insan, ağaç yakarsanız o kadar puan kazanıyorsunuz. Yalnız her bölümde yapmanız gerekenler farklı. Örneğin; bir bölümde 20 birim korkutmanız, başka bir bölümde 20 ağaç yakmanız isteniyor.

Erkan Calp

The Dragon Revenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

The Dragon Revenge, ejderha olarak köyü alevlere boğduğunuz aksiyon dozu yüksek bir iOS oyunu.

The Dragon Revenge, ejderha oyunlarından hoşlananların kesinlikle es geçmemesi gereken bir yapım. iPhone ve iPad’lerle uyumlu olan ve ücretsiz olarak sunulan oyunda derin uykusundan uyandırılmış bir ejderhayı kontrol ediyoruz.

Oyun bir hikaye üzerine kurulu olduğundan fazla detaya inmeden bahsetmek istiyorum. Köyün çevresindeki bir mağarada olabildiğince altın ejderha tarafından korunmaktadır. Günlerden bir gün köylülerden biri bu mağaraya giriş yapıp altınları almak ister ancak bunu yaparken ejderhanın saldırısına uğrar. Uykusundan uyanan ejderha tüm köyü alevler altına almak için köye doğru uçmaya başlar. Hikayenin bu noktasında biz devreye giriyor ve ejderha olarak uykumuzu bölen tüm köylüyü ve yaşadıkları alanı yerle bir etmeye çalışıyoruz.

Çizgi roman tarzında hazırlanan hikayeyle süslenen giriş bölümünün ardından oyuna başlıyoruz. Oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz ve her bölümde yapmamız gerekenler farklı. Örneğin; bir bölümde x kadar yapıyı yerle bir etmemiz istenirken, bir başka bölümde ağaçları alevlendirmemiz, insanları korkutmamız isteniyor. Puanımız da köyü ne kadar çok alevlendirmemize göre değil, görevimizi ne kadar tamamladığımıza göre oluşuyor.

Oyunda basit bir kontrol sistemi kullanılmış. Ejderhamız sürekli olarak havada ve parmak hareketimize göre hareket ediyor. Alev çıkarmak için özel bir şey yapmamız gerekmiyor. Tabii ki biz bunları yaparken köylü boş durmuyor. Tüm kıvraklığımızla saldırılarından kaçıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Like a Dragon: Infinite Wealth

    Like a Dragon: Infinite Wealth ile benzersiz bir hikayeye başlayın. Ichiban Kasuga ve Kazuma Kiryu’nun hikayesini kaçırmayın.
  • Dragon Sin

    Dragon Sin, ejderhalarla savaştığınız hack & slash türünde bir aksiyon oyunu
  • Double Dragon IV

    Double Dragon IV beat em up türünde bir aksiyon oyunudur
  • Like a Dragon: Ishin!

    Hemen Like a Dragon: Ishin indirin ve adalet arayışı ile yanan bir adamın başından geçenlere tanıklık edin.
  • Dragon Mania

    Dragon Mania, sevimli yavru ejderhaları besleyip büyütüp eğiterek birer savaşçı ejderha haline getirebileceğiniz bir simülasyon oyunu.
  • DRAGON BALL FighterZ

    DRAGON BALL FighterZ, ünlü animenin resmi dövüş oyunu
  • Dragon Blood

    Dragon Blood, fantastik bir evrende geçen aksiyon ve büyü dolu bir MMORPG oyunudur.
  • DRAGON QUEST HEROES II

    DRAGON QUEST HEROES II bolca aksiyona yer veren bir rol yapma oyunudur