The Inner Self

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

The Inner Self, doğru yolları tahmin ederek yanmadan ilerlemenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.

Bulmaca oyunu oynamak istiyorsanız fakat eşleştirme oyunlarından bıkmışsanız, The Inner Self oyunu tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz The Inner Self, tüm oyuncuları farklı bir maceraya davet ediyor.

The Inner Self oyununda birbirinden karışık yollar üzerinden ilerlemeye çalışacaksınız. Yol boyunca karşınıza sürekli sürprizler çıkacak. The Inner Self oyununu oynarken bu tehlikelerin nerede olabileceğini tahmin etmeli ve ona göre oynamalısınız. Oldukça keyifli bir oyun olan The Inner Self, merdivenden inme, blokları asansör olarak kullanma ve daha sayamadığımız birçok özelliğiyle birlikte sizi oldukça fazla eğlendirecek.

Gizemli grafiği ve gizemli karakteriyle birlikte The Inner Self oyunu oldukça hoş gözüküyor. Oyunun grafik ve ses efektlerinin de oldukça iyi olduğunu söyleyelim. Eğer boş zamanlarınızda oynayacak farklı bir oyun arıyorsanız The Inner Self'i deneyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Inner World

    2014 yılının en iyi Alman oyunu seçilen The Inner World, mobil platformlara gelen en iyi point and click adventure oyunlarından biri olarak dikkat çekiyor.
  • Self-help Anxiety Management

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz endişeyle başa çıkma uygulamasıdır.
  • The Guides Axiom

    The Guides Axiom, zekanızı zorlayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • The Superhero League APK

    Android kullanıcıların deneyimleyebileceği The Superhero League APK, zorlu seviyelere sahip olan bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Find The Differences - The Detective

    Dedektifin olayları çözmesine yardımcı olun.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • The Legacy 1 APK

    The Legacy 1 APK ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.
  • Find the Balance

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Find the Balance mobil oyunu, kendine has bir tetris modeli üzerine kurulu bulmaca tarzında bir mobil oyundur.