The Island Castaway: Lost World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
246 TOPLAM İNDİRME
451 MB DOSYA BOYUTU

The Island Castaway: Lost World, Windows tablet ve bilgisayarınızda uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz en iyi ıssız ada oyunu.

The Island Castaway: Lost World, mobilin yanı sıra Windows tablet ve bilgisayarımızda oynayabildiğimiz en uzun soluklu ve sıkmayan ıssız ada oyunu. Gemide eğlencenin doruk noktasında iken bir anda kaza sonucu kendimizi ıssız bir adanın çevresinde bulduğumuz oyunda kimlerin yaşadığını bilmediğimiz tehlikeli bir adaya sürükleniyoruz.

Seri haline gelen The Island Castaway, Windows platformundaki en başarılı ıssız ada oyunu. Son derece detaylı görselleri, oyun içi sohbet sistemi, hikayesiyle öne çıkan oyuna hoş bir animasyonla başlıyoruz. Issız adaya düşme öncesini gösteren animasyonu geçtikten sonra oyunun ana karakterinin rüyası gösteriliyor. Sonrasında nihayet kazadan kurtulan biriyle tanışıyoruz. Tanışma faslından sonra da ıssız adaya adım atıyoruz.

Oyun görevler üzerine yürüyor. 1000 görev boyunca ıssız adada yapılabilecek her şeyi yapıyoruz. Kendimiz ve kazadan kurtulanlar için barınacak yer hazırlama, hayvan avlama, iksir hazırlama gibi temel gereksinimleri karşılamak için uğraşmanın yanında zorlu şartlara dayanmak için çeşitli iksirler yapıyoruz. Neyse ki kaynak konusunda sıkıntımız yok. Gerek karadan gerekse de denizden yardım alıyoruz.

Bir yandan ıssız adada hayatta kalma mücadelesi verirken, diğer yandan kurtuluş yolu aradığımız macera oyunu ücretsiz olarak geliyor ancak oyun içerisinde gerçek parayla satın alınabildiğimiz ek öğeler mevcut.

Erkan Calp

The Island Castaway: Lost World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
514 MB DOSYA BOYUTU

The Island Castaway: Lost World, ıssız adada hayatta kalmaya çalıştığınız uzun soluklu Android oyunu.

The Island Castaway: Lost World, adından da tahmin edeceğiniz bir deniz kazası sonucu ıssız adaya düşen insanların macerasını konu alan bir Android oyunu. Android telefon ve tabletinizde oynamak üzere ücretsiz uzun soluklu hayatta kalma oyunu arıyorsanız serinin son oyununa kesinlikle göz atmalısınız.

Sürekli güncellenen oyunlar arasında olan The Island Castaway’in Kayıp Dünya oyununda gemi yolculuğu esnasında beklenmedik bir şekilde eğlencemiz son buluyor ve gözlerimizi ıssız bir adanın çevresinde açıyoruz. Gemiz kazasından kurtulan birkaç kişiyi de yanımıza alarak kimlerin yaşadığını bilmediğimiz ıssız adaya ayak basıyoruz. Adada etrafa göz attıktan sonra temel ihtiyaçlarımız olan barınma ve yemeği karşılamak için kolları sıvıyoruz. Serinin bu oyununda yanımızda başka insanlar da olduğundan sadece kendimizi değil, onların da mutluluğunu sağlamak durumundayız. 

Issız adada bulunduğumuz süre boyunca karnımızı doyurmak, barınacak yer hazırlamak ve iksir yapmak durumundayız. Sürekli olarak etrafı inceleyerek yenilecek birşey olup olmadığına bakıyor; gerekirse en büyük silahımız okumuzla birlikte ava çıkıyor, hastalıklardan korunmak için bulduğumuz karışımlardan iksir hazırlıyoruz.

Görevleri tamamlayarak ilerlediğimiz ıssız adada hayatta kalma oyununda amacınız adadan bir an önce kaçıp eve dönmek. Bunu başarabilmek için türlü zorluklarla başa çıkmanız gerekiyor. Bol şanslar!

Erkan Calp

The Island Castaway: Lost World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
452 MB DOSYA BOYUTU

The Island Castaway: Lost World, ıssız adada yaşamanın zorluklarını gösteren bol diyaloglu iOS oyunu.

The Island Castaway: Lost World, gemiyle mutlu mesut seyahat ederken kaza sonucu gözlerimizi ıssız bir adanın çevresine açtığımız ve sonrasında kurtulanlarla birlikte ıssız adada yaşamaya başladığımız macera oyunu.

iPhone ve iPad’lerle uyumlu olan ve ücretsiz olarak sunulan ıssız ada oyununda amacımız gemi kazasından sonra hayatta kalan azınlıkla birlikte eve dönmek. Tabii ki bizleri evimize ulaştıracak yardım gelene kadar ıssız adanın tüm zorluklarıyla başa çıkmak durumundayız. Neyse ki hem yiyecek hem de barınma tarafında kaynaklarımız sınırlı değil. “Ekmek elden su gölden” misali ıssız adada hayatta kalma mücadelesi değil de daha çok zevki sefa içinde yaşama hissi verdiğini söyleyebilirim. Her türde yiyecekten kurulmuş leziz sofralar, sürekli olarak deniz tarafından gelen yardımlar dahil ihtiyacımız olan her şey elimizin altında. Ancak bunlar oyunun ilk başında açık değil. Görevleri tamamladıkça yeni içeriklerle karşılaşıyoruz.

Oyun sohbetle başlıyor, sohbetlerle ilerliyor. Oyuna giriş yaptığımızda gemi seyahati gösteriliyor ve sonrasında yönettiğimiz karakterin rüyası ekranımıza yansıtılıyor. Akabinde deniz kazasından kurtulanlarla tanışıyoruz. Ufak bir sohbetin ardından da ıssız adaya ayak basıyoruz. Bu noktadan sonra görevler başlıyor ki oyunda tamamlamamız gereken 1000’den fazla görev var. Uzun soluklu oyunları seviyorsanız The Island Castaway: Lost World oldukça hoşunuza gidecektir.

Issız ada oyunlarını seviyorsanız The Island Castaway: Lost World oyununa kesinlikle göz atmalısınız. Türkçe olmaması dışında gerek görselleriyle gerekse de hikayesiyle oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Island: Castaway

    The Island: Castaway, ıssız bir adada yaşam mücadelesi verdiğiniz bir simülasyon oyunu.
  • The Island: Castaway 2

    The Island: Castaway 2, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi ıssız adada hayatta kalma oyunlarından biri.
  • City Island 3

    City Island 3, kendi metropolünüzü kurup yönettiğiniz simülasyon tadında zaman geçirten harika bir oyun.
  • Prince of Persia: The Lost Crown

    Prince of Persia: The Lost Crown ile Pers efsanesi geri geliyor. Hemen Prince of Persia: The Lost Crown indirin ve bu 2.5D aksiyon oyununu deneyimleyin.
  • Lost in Harmony: The Musical Harmony

    Lost in Harmony: The Musical Harmony, Lost in Hamony için geliştirilen bir genişleme paketidir.
  • Island Village

    Island Village, sadece kedilerin yaşadığı tropik ada kurmaya çalıştığınız bir oyun.
  • Paradise Island 2

    Paradise Island 2, Facebook arkadaşlarınızla online oynayabileceğiniz bir ada kurma oyunu.
  • The Lost Mythologies

    The Lost Mythologies ücretsiz olarka oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur