The Lunar Explorer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

The Lunar Explorer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve eğlenceli bir parkur oyunu olarak dikkat çekiyor.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz yaratıcı bir yarış oyunu olan The Lunar Explorer'da zevkli dakikalar sizleri bekliyor. Eğlenceli kurgusu ve farklı mekanikleriyle karşımıza çıkan The Lunar Explorer'da bağımlılık yaşıyorsunuz.

Uzayda geçen mükemmel bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkan The Lunar Explorer'da kendi aracınızı yapabiliyor ve mühendisliğinizi gösteriyorsunuz. Zorlu şartlara dayanıklı arabalar üretmeli ve bitiş çizgisine en kısa sürede ulaşmalısınız. Issız ay topraklarında geçen oyunda isterseniz tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Engelleri aşmalı ve darbelerden en az hasar almalısınız. 4 farklı özel gücü de arabanıza yerleştirerek tıkandığınız noktalardan kısa süre içerisinde kurtulabiliyorsunuz. Minimalist bir tasarıma sahip olan ve yumuşak efekleri bulunan The Lunar Explorer oyununu sakın kaçırmayın.

Kendi uzay aracınızı geliştirebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çeken The Lunar Explorer, tek ve çok oyuncu modlarıyla eğlenceyi ayağınıza getiriyor. Oyunda kendi arabanızı geliştirirken engelleri düşünmeli ve ona göre tasarımlar yapmalısınız. Hız, dayanıklılık ve güç gerektiren bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

The Lunar Explorer oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

The Lunar Explorer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

The Lunar Explorer, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve eğlenceli bir parkur oyunu olarak dikkat çekiyor.

iPad'leriniz ve iPhone'larınızda oynayabileceğiniz zorlu bir platform yarışı olan The Lunar Explorer, eğlenceli kurgusu ve farklı mekanikleriyle karşımıza çııyor. Bağımlılık yapıcı etkileri bulunan oyunda kendi aracınızı yapabiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. 

Yaratıcılığınızı konuşturan eğlenceli bir yarış oyunu olan The Lunar Explorer, uzayda geçiyor. Issız ay topraklarında geçen oyunda zorlu şartlara dayanıklı arabalar üretiyor ve isterseniz arkadaşlarınızla mücadele ediyor, isterseniz de kendi rekorunuzu kırmaya çalışıyorsunuz. Minimalist bir tasarıma sahip olan oyunda bitiş çizgisine en kısa sürede ulaşmanız gerekiyor. Kolay oynanışı ve farklı mekanikleri bulunan oyunda bağımlılık da yaşayabiliyorsunuz. Oynarken zevk alacağınız The Lunar Explorer oyununu sakın kaçırmayın. Uzaydan haz alan biriyseniz bu oyun mutlaka telefonlarınızda olması gerekiyor. Ayrıca arabalarınızı geliştirirken bir takım özel güçleri de arabalarınıza dahil edebiliyor ve daha güçlü olabiliyorsunuz.

Eğlenceli bir oyun olarak dikkat çeken The Lunar Explorer, tek ve çok oyuncu modlarını içeriyor. Oldukça yumuşak grafikleri, eğlenceli sesleri ve mükemmel kurgusuyla The Lunar Explorer sizi kendine bağlayabiliyor. Hız, dayanıklılı ve güç gerektiren bu oyunu mutlaka deneyin.

The Lunar Explorer oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lunar Racer

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz araba yarışı oyunudur.
  • Lunar Battle

    Lunar Battle, şehir kurma ve uzay savaş simülasyonu karışımı bir Android oyunu.
  • Lunar Blade

    Lunar Blade, kılıcınız ile birlikte üstünüze gelen binaları yok etmenizi amaçlayan bir oyundur.
  • Lunar Laser

    Lunar Laser, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay oyunu.
  • Off The Road APK

    Off The Road APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir off-road yarış simülatörü, simülasyon oyunu.
  • ReRunners: Race for the World

    ReRunners: Race for the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • On The Run

    On The Run, Miniclip'in Android kullanıcılarına ücretsiz açtığı hareketli yarış oyunu.
  • The Zombie Race

    The Zombie Race, Hill Climb Racing oynanışı sunan zombili yarış oyunu.