The Machine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

The Machine, siyah ve beyaz görselleri ile dikkat çeken fizik tabanlı bulmaca oyunu ve Windows 8.1 üzeri cihazlarla uyumlu.

The Machine, siyah beyaz görselleri ile dikkat çeken fizik tabanlı oynanışa sahip zorlu bir bulmaca oyunu ve sadece Windows platformunda karşımıza çıkıyor. Belli bir noktadan sonra ciddi anlamda odaklanma ve sabır gerektiren bulmaca oyunları arasında. Bu yüzden odaklanma sorununuz varsa, sabırsızsanız veyahut beyninizi yoran oyunlardan kaçıyorsanız The Machine’e hiç bulaşmayın. Bu oyununun herkesin rahatlıkla oynamayacağı zorlukta olduğunu netlikle söyleyebilirim.

Mobil tarafta sadece Windows Phone’da indirilebilir olan The Machine oyununda ufak bir mürekkep damlasını kontrolümüz altına alıyoruz. Amacımız platformun kenarlarına çarparak girdipa ulaşmak ve bizi içerisine çekmesini sağlamak. Mürekkepi yönlendirmek içinse tek yapmamız gereken atlayacağımız yöne doğru tıklamak veyahut dokunmak. Ancak platformda başta olmasa da karşımıza türlü türlü engeller çıktığından mürekkepi girdipa ulaştırmak için oldukça uzun süre uğraş veriyoruz. Engeller arasında en dikkat çekenleri hiç şüphesiz ki dönen platformlar. Dönen platformlar arasında geçiş yapmak için doğru zamanı kollamamız, kesinlikle hızlı davranmamız gerekiyor. Aksi halde mürekkep yere damlıyor ve tekrar aynı işlemleri yapmak durumunda kalıyoruz.

Ücretsiz oynayabildiğimiz ve ne menülerde ne de oyun esnasında rahatsız edici reklam içermeyen renksiz bulmaca oyununda çoklu oyuncu desteği bulunmamakta. Diğer bir deyişle tek başımıza kafa patlatmamız gereken bir oyun. Oyundaki modlara gececek olursak arcade, core, hard core, blueprint ve mazes olmak üzere beş farklı seçenek yer alıyor. Bunlardan ilk aşamada sadece iki tanesi core ve arcade açık olarak geliyor. Core serbest oynanış sunarken, arcadede engeller karşımıza çıkıyor ve çok daha zorlu / zevkli geçiyor. Bu iki modda yeterince oynadıktan sonra kazandığımız sanal paralarla diğer oyun modlarının kilidini kaldırabiliyoruz.

Mükemmel zamanlama gerektiren bölümler içeren beyni canlandıran bulmaca oyunları arasında olan The Machine’i şiddetle tavsiye ederim.

Erkan Calp

The Machine

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

The Machine, Windows Phone platformundaki bulmaca oyunları arasında en zorlusu.

The Machine, Windows Phone kullanıcılarına özel hazırlanmış bulmaca oyunları arasında yer alıyor ve şu ana kadar gördüklerim arasında kesinlikle en zor olanı. Siyah beyaz görselleri ile dikkat çeken oyunda ufak bir mürekkep damlasını kontrol ediyorsunuz. Tek yapmanız gereken mürekkep damlasını girdaba sürüklemek ancak oyun belli bir noktadan sonra içerisinden çıkılamaz bir hal almaya başlıyor ve ilerlemek için ciddi anlamda kafa yormanız gerekiyor.

Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz The Machine, başta kolay gibi gözüken ancal oynadıkça öyle olmadığını göreceğiniz fizik tabanlı bir bulmaca oyunu. Mürekkep damlasını kontrol ettiğiniz oyun karmaşık platformlara sahip bir makine içerisinde geçiyor.

Düşünmeden hareket edemeyeceğiniz ve mükemmel zamanlama gerektiren ve kesinlikle sabır gerektiren onlarca bölümün yer aldığı oyunda iki mod ve çok basitten saç baş yoldurmaya giden 30 bölüm yer alıyor.

The Machine, beyni harekete geçiren oynaması çok zevkli ve “diğer platformlarda neden yok?” dedirten ender yapımlardan. Boş zamanlarda vakit öldürmek için birebir olan klasik bulmaca oyunlarından sıkıldıysanız kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Political Machine 2024

    Amerika'nın yeni başkanı olmak için yola çıktığınız The Political Machine 2024'te, seçim kampanyanızı yürütün ve seçmenlerden oy kazanmaya çalışın.
  • Trivia Machine

    Flash şeklinde bir bilgi yarışması...
  • Machine World 2

    Machine World 2 detaylı bişr inşaat simülasyonudur
  • AX64 Time Machine

    AX64 Time Machine adlı program sayesinde sisteminizi geçmiş bir tarihe kolayca geri yükleme yapabilirsiniz.
  • Msn Answering Machine

    Msn Answering Machine msn kullanıcıları üretilmiş bir msn sekreteridir.
  • Toolwiz Time Machine

    Toolwiz Time Machine, sistem geri yükleme noktaları olutşrabileceğiniz ve sisteminizi eski bir tarihe geri döndürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Amnesia A Machine for Pigs

    Hemen Amnesia A Machine For Pigs indirin ve bu korku dolu oyunu deneyimleyin.
  • Comodo Time Machine

    Sisteminizi tüm dosya ve verilerinizle beraber geri yükleyerek benzerleri arasından sıyrılan Comodo Time Machine, veri kayıplarını önleyerek zamansız formatlardan kullanıcıları kurtaran ücretsiz bir program.