The Mammoth: A Cave Painting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME

The Mammoth: A Cave Painting dramatik bir hikayeye sahip bir macera oyunudur

The Mammoth: A Cave Painting özel sanatsal tarzıyla ve güzel hikayesiyle beğeninizi kazanacak bir macera oyunu.

Bilgisayarlarınızda tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve herhangi bir reklam içermeyen bir oyun olan The Mammoth: A Cave Painting'de tarih öncesi çağlara yolculuk ediyoruz ve yavrularını kurtarmak için mücadele eden bir anne mamutun hikayesine tanık oluyoruz. Oyunumuz yavru mamutların annesinden ayrılarak kaybolmalarıyla başlıyor. Bu olay üzerine anne mamut sürüsünden ayrılarak yavrularını kurtarmak için vahşi doğada tek başına yol alıyor. Biz de ona yavrularını bulması ve yavrularını bulduktan sonra karşısına çıkan tehlikelerle baş etmesi için yardımcı oluyoruz.

The Mammoth: A Cave Painting'de temel amacımız yavruları bulmak ve sonrasında onlarla birlikte sürüye geri dönmek. Fakat avcı insanlar karşımıza çıkarak bize ve yavrumuza mızraklarla saldırıyor. Bu nedenle avcıların üzerine saldırarak yavrumuzu korumaya çalışıyoruz. Oyunu oynarken bir yandan da hikaye gerçek zamanlı seslendirme aracılığıyla bize anlatılıyor.

The Mammoth: A Cave Painting'in el çizimi grafikleri bir masal kitabından çıkmış mağara çizimleri tadında. Oyun basit bir şekilde oynanabiliyor ve her yaştan oyun severe hitap ediyor. The Mammoth: A Cave Painting İngilizce'nizi eğlenceli bir şekilde geliştirmeniz için de size yardımcı olabilir. Oyunu dilerseniz tarayınız üzerinden, dilerseniz bilgisayarınızainddirerek oynayabiliyorsunuz. Oyunu tarayıcınız üzerinden oynamak için ziyaret edeceğiniz sayfada aşağıdaki resimde işaretli alana tıklayabilir, bilgisayarınıza indirmek için hemen yanındaki download tuşuna tıklayabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

The Mammoth: A Cave Painting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

The Mammoth: A Cave Painting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir macera oyunudur

The Mammoth: A Cave Painting kendine has bir sanatsal tarza ve dokunaklı bir hikayeye sahip olan bir mobil macera oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Mammoth: A Cave Painting'de bizi tarih öncesi çağlardan kalan bir macera bekliyor. Bu macera oyunun mağara çizimleri şeklindeki görselleriyle ve gerçek zamanlı seslendirmeler ile bize anlatılmakta. Oyunda ana kahramanımız bir mamut. Oyunun hikayesi ana kahramanımız olan anne mamutun yavrularının kaybolması ve bunun üzerine anne mamutun sürüden ayrılarak yavrularını aramaya çıkmasıyla başlıyor. Biz bu macerada anne mamutu yönlendirmeye çalışıyoruz ve karşısına çıkan avcılara karşı kendisini ve yavrusunu koruması için ona yardımcı oluyoruz. 

The Mammoth: A Cave Painting'de avcılar bize ve yavrumuza mızraklarla saldırmaktalar. Bu avcıları yok etmek için mamutumuzla üzerlerine zamanında saldırmamız ve onları yok etmemiz gerekiyor. Oyunun grafikleri el çizimleri şeklinde hazırlanmış ve adeta bir masal kitabından çıkmış bir havaya sahip.

The Mammoth: A Cave Painting her yaştan oyun severe hitap eden bir oyun ve İngilizce bilginizi geliştirmeniz için güzel bir araç.

Can Erdil Şentürk

The Mammoth: A Cave Painting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

The Mammoth: A Cave Painting keyifli bir mobil macera oyunudur

The Mammoth: A Cave Painting özel bir hikayeyi kendine has sanatsal çizimlerle birleştiren bir mobil macera oyunu olarak özetlenebilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan The Mammoth: A Cave Painting'de tarih öncesi çağlarda geçen bir hikaye bizi beklyior. Bu hikaye bir anne mamutun yavrularını kaybetmesiyle başlıyor. Anne mamut bu nedenle sürüsünden ayrılıyor ve yavrularını bulmak için yola çıkıyor. Biz de ona bu mücadele boyunca yardımcı oluyoruz.

The Mammoth: A Cave Painting'de yavrularımızı bulduktan sonra onlarla birlikte sürümüze geri dönmemiz gerekiyor; fakat karşımıza avcı insanlar çıkıyor ve mızraklarıyla bize ve yacrularımıza saldırıyorlar. Onların üzerine saldırarak kendimizi ve yavrumuzu korumamız gerekiyor. Oyunun grafikleri mağara çizimleri şeklinde hazırlanmış. Biz oyunu oynarken oyunun hikayesi gerçek zamanlı olarak seslendiriliyor. Bu sayede İngilizce bilginizi de geliştirebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King of Thieves

    King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.
  • A Rite from the Stars

    A Rite from the Stars, Rising Goat tarafından geliştirilen kendine has bir macera oyunu olarak ön plana çıkmaktadır.
  • The Expanse: A Telltale Series

    Telltale Games tarafından piyasaya sürülen The Expanse: A Telltale Series, popüler bilim kurgu romanına dayanan bir macera oyunudur.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • The Walking Dead: A New Frontier

    The Walking Dead: A New Frontier bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • The Wolf Among Us 2

    The Wolf Among Us 2, ilk oyunun devamı niteliğinde grafik tabanlı bir macera oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Arena

    Nostaljiye hazır mısınız? The Elder Scrolls: Arena ile kendinizi 1994 yılına ışınlayın.
  • The Alpha Device

    The Alpha Device, Windows üzerinden deneyimlenebilen kendine has bir hikayesi olan macera oyunudur.