The Room Three

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
957 TOPLAM İNDİRME
539 MB DOSYA BOYUTU

The Room Three, Fireproof Games'in Android platformuna sunduğu ödüllü bulmaca oyunu ve Türkçe.

The Room Three, Fireproof Games’in seri haline gelen oldukça popüler bulmaca oyunu The Room’un sonuncusu ve Türkçe dil desteğiyle geliyor. Android platformunda da ücretli olarak karşımıza çıkan ödüllü bulmaca oyununda gezdiğimiz alanın genişletildiği, ipucu sisteminin geliştirildiği, birden fazla bitişin mümkün olduğu ilk göze çarpan yenilikler arasında.

Son derece detaylı hazırlanmış yüksek kalitede görsellerinin yanı sıra atmosfere girmemizi kolaylaştıran dinamik ses efektleri ve müzikleriyle sürükleyici bir bulmaca oyunu olan The Room’un üçüncü oyununda çok daha zor bulmacalarla karşılaşıyoruz. Etrafımıza dikkatlice bakıp yakaladığımız ipuçlarını bulduğumuz objelerle birleştirerek içerisinde bulunduğumuz loş aydınlatmalı odadan kaçmaya çalışıyoruz. Tedirgin şekilde, etrafımızı kollayarak ilerlediğimiz oyunda objeleri bulmamız başlı başına yeterli olmuyor. Onları detaylıca incelememiz gerekiyor. Odadaki her bir objeyi döndürme, inceleme ve yakınlaştırarak en ince detayına kadar inceleme şansına sahibiz.

Google Cloud save seçeneği sayesinde tüm cihazlarımızda kaldığımız yerden devam etme şansı sunan The Room 3, gerek üzerinde düşünülmeden geçilemeyen zorlu bölümleri, gerek sahneye göre değişen sesleri, gerek alternatif bitişler sunması, gerekse de Türkçe dil seçeneğiyle eksiksiz bir bulmaca oyunu. The Room serilerini oynamadıysanız dahi indirip denemenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

The Room Three

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
345 TOPLAM İNDİRME
587 MB DOSYA BOYUTU

The Room Three, Fireproof Games imzasını taşıyan ödüllü bulmaca oyunu serisinin sonuncusu.

The Room Three, Fireproof Games’in seri haline gelmiş ödüllü bulmaca oyunu The Room’un sonuncusu ve ilk olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. Çok daha zorlu – kafa karıştıran bulmacalarla süslenen oyunun Türkçe dil desteğiyle geldiğini özellikle belirtmek gerek.

Gizemli, loş ışıklarla aydınlatılmış odalarda gezinerek ilerlediğimiz bulmaca oyununun yenisinde maceramıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sahneye göre değişen ses efektleri ve müziklerle atmosferi içimizde hissettiren zorlu bulmaca oyununda zorluk düzeyinin bir tık daha artırıldığını görüyoruz. Zaten kolaylıkla çözülemeyen şifreler artık birkaç denemeden sonra, kambinasyonlarla çözülebiliyor. Yeni oyunda zorluk düzeyinin yanında göze çarpan ilk yenilik Türkçe dil seçeneğinin eklenmesi. Çoğu zaman karşımıza çıkan kağıtlarda yazılanların kendi dilimizde olması, yabancı dil bilmeyenlerin oyunda daha rahat ilerleyebilmeleri açısından güzel.

Diğer odadan kaçış oyunlarından farklı olarak ipuçlarını derinlemesine inceleme ve etrafa göz atma imkanı sunan oyunun üçüncüsünde birden fazla son bulunuyor. Belli bir noktaya geldiğimizde seçim yapmamız gerekiyor ve böylelikle aynı nokta üzerinden farkılı seçimler yaparak farklı sonları görmüş oluyoruz. Bu da şimdiye kadarki hiçbir kaçış oyununda görmediğim bir seçenek.

iCloud ve GameCenter desteği sayesinde oyununuzu kaydederek iPhone ve iPad’inizde aynı oyuna kaldığınız yerden devam etmenize izin veren The Room Three, fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Room Two

    The Room Two başarılı bir bulmaca oyunudur
  • The Room

    The Room bizi gizemli bir maceraya konuk ediyor
  • The Forgotten Room

    The Forgotten Room mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Spotlight: Room Escape

    Spotlight: Room Escape, Android platformunda The Room kadar popüler odadan kaçış oyunu.
  • Escape the Zombie Room

    Escape the Zombie Room, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en zombi temalı kaçış oyunlarından biri.
  • The Room: Old Sins

    Ödüllü serinin dördüncü bölümü
  • Escape The Prison Room

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçma oyunudur.
  • Escape the Room: Limited Time

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.