The Room Two

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,105 TOPLAM İNDİRME
279 MB DOSYA BOYUTU

The Room Two başarılı bir bulmaca oyunudur

The Room Two ilk oyunu ile büyük başarı yakalamış olan ve birçok farklı kaynaktan "Yılın Oyunu" ödülünü alan The Room serisinin yeni oyunudur.

Korku ve gerilim dolu bir maceraya atıldığımız ilk The Room oyununda AS adlı bilim adamının notunu alarak yolculuğumuza başlıyorduk. Yolculuğumuz boyunca özel olarak tasarlanmış ve zekice hazırlanmış bulmacaları çözerek sır perdesini adım adım aralamaya çalışıyorduk ve ipuçlarını birleştiriyorduk. The Room Two'da bu maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz ve AS adlı bilim adamının bıraktığı şifreli bir dille yazılmış mektupları toplayarak özel bir dünyaya adım atıyoruz.

The Room Two'da yer alan bulmacalar o kadar iyi ki bu bulmacalara oyunu oynamadığımız zamanlarda bile kafa yormaya devam ediyoruz. Kolay dokunmatik kontroller ve kullanıcı dostu arayüz sayesinde oyuna kolayca alışabiliyoruz. Oyunun grafikleri oldukça yüksek kaliteli ve görsel olarak tatmin edici. Fakat The Room Two'nun öne çıkan en iyi özelliği sunduğu ürpertici atmosferi. Bu atmosferi sağlayabilmek için özel ses efektleri, ortam sesleri ve tema müzikleri hazırlanmış ve oyuna oldukça iyi bir şekilde yerleştirilmiş.

The Room Two'yu oynarken oyundaki ilerleme sürecimiz otomatik olarak kaydediliyor ve farklı cihazlarımız arasında bu kayıt dosyaları paylaşılıyor. Böylece oyunu farklı cihazlarda oynarken oyuna kaldığımız yerden devam edebiliyoruz.

The Room Two ilk oyunun başarısını aynen koruyan ve kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunan bir bulmaca oyunu.

Can Erdil Şentürk

The Room Two

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME
287 MB DOSYA BOYUTU

The Room Two bize eşsiz bir hikaye örgüsü sunuyor

The Room Two bizi gizem dolu bir maceraya sürükleyen ve korku ve gerilim dolu ürpertici bir atmosfer sunan, iOS işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Serinin ilk oyunu olan The Room 2012 yılında birçok farklı kaynak tarafından "Yılın Oyunu" ödülüne layık görülmüş ve bulmaca oyunlarına yeni bir yaklaşım getirmişti. İlk oyunda AS kısaltmasını kullanan bilim adamı bize gizemli bir not göndermiş ve büyük bir tehlike içerisinde olduğumuzun haberini vermişti. Bundan sonra ise ürpertici bir dünyanın içerisine dalarak adım adım sır perdelerini aralamaya çalışmıştık.

The Room Two'da da AS tarafından gönderilen ve şifreli bir dil kullanan mektupların izini sürerek karşımıza çıkan bulmacaları çözmeye ve bu gizem dolu bir dünyayı keşfetmeye çalışıyoruz. Yine yaratıcı zeka oyunları karşımıza çıkıyor ve bölümleri geçebilmek için kafa çalıştırmamız gerekiyor. Çözeceğimiz her bulmaca bizi gerçeğe bir adım daha yaklaştırıyor.

The Room Two hikaye üzerinde sağladığı başarıyı görsel kalitede de koruyor. Oyunun ürpertici atmosferi yine aynı ürperticiliğe sahip ses efektleri, ortam sesleri ve müziklerle pekiştiriliyor.

The Room Two ilk oyunun başarısını korumakta ve oyunculara üst kalite bir deneyim sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Room Three

    The Room Three, Fireproof Games'in Android platformuna sunduğu ödüllü bulmaca oyunu ve Türkçe.
  • The Room

    The Room bizi gizemli bir maceraya konuk ediyor
  • The Forgotten Room

    The Forgotten Room mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Spotlight: Room Escape

    Spotlight: Room Escape, Android platformunda The Room kadar popüler odadan kaçış oyunu.
  • Escape the Zombie Room

    Escape the Zombie Room, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en zombi temalı kaçış oyunlarından biri.
  • The Room: Old Sins

    Ödüllü serinin dördüncü bölümü
  • Escape The Prison Room

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçma oyunudur.
  • Escape the Room: Limited Time

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.