The Superhero League APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Android kullanıcıların deneyimleyebileceği The Superhero League APK, zorlu seviyelere sahip olan bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.

Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz The Superhero League APK'da, karşınıza çıkan seviyelerde bulmacaları çözerek, düşmanları yok etmeli ve diğer seviyelere ulaşmalısınız. Kontrol ettiğiniz karakter, zihnini kullanarak nesneleri hareket ettirebiliyor. Bu özelliği kullanarak nesneleri hareket ettirin ve düşmanları öldürmenin bir yolunu arayın.

Gittikçe karşınıza çıkan seviyeler zorlaşmaktadır. Seviyelerde önemli bir bölüme ulaştığınız zaman artık basit düşmanlarla değil, kendinizin kopyasıyla savaşmak zorunda kalacaksınız. Bu düşmanlar da sizin gibi yetenekleri olan süper kahramanlardır. Zor olsa da yenmenin ve seviyeyi geçmenin bir yolunu aramalısınız. 

Sadece nesneleri kullanmakla kalmayıp, aynı zamanda silahlarınızı kullanarak düşmanlarınızı alt edebilirsiniz. Nasıl mı? Silahınızı kuşanın, duvardan sektirin ve merminin ulaşmasını sağlayın. Oyunculara hem eğlenceli hem de fizik tabanlı bir deneyim sunan bu oyunda, gündelik yaşantınızdaki boş zamanlarınızda keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

The Superhero League APK İndir

Destansı görevleri geçmek istiyorsanız, bir yandan da karakterinizi güçlendirmelisiniz. Yeni karakterlerin kilidini açarak, farklı özelliklere ve özel yeteneklere sahip olabilirsiniz. Bu sayede seviyeleri geçerken daha hızlı yol alabilirsiniz. 

Bulmaca yapısı olarak zorlu ve bir o kadar da eğlenceli olan The Superhero League APK'yı indirerek, siz de tüm seviyeleri zekanızı kullanarak geçebilirsiniz.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SuperHero Junior

    SuperHero Junior, yan kamera açısından oynanan süper kahraman oyunu.
  • Pixel Superhero Adventures

    Pixel Superhero Adventures, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz retro süper kahraman oyunu.
  • Whack Your Boss: Superhero

    Whack Your Boss: Superhero, patronunu pataklamak isteyen oyuncuları oldukça tatmin edecek bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Dream League Soccer 2023 APK

    Dream League Soccer 2023 APK, sevilerek oynanan ve en iyi mobil futbol oyunları arasında yer alan bir futbol kariyer oyunudur.
  • Rocket League Sideswipe APK

    Rocket League Sideswipe APK, arabalı futbol oyunu. İnternetsiz oynama seçeneğiyle Rocket League Mobile Android telefonlarda.
  • Dream League Soccer 2024 APK

    Dream League Soccer 2024 APK, yeni görünümü ve yepyeni özellikleriyle birlikte mobil oyuncularla buluştu.